DJ boeken in Laren

DJ boeken in Laren

Laren is eigenlijk de plek waar we het vaakst te zien zijn, het is onze thuishaven. We kennen het publiek en de muzieksmaak uitstekend en hebben een band met het publiek. Misschien kent u ons wel, we zijn regelmatig te vinden bij Brasserie Mauve waar we al op menig feest hebben gedraaid.

Home - Mauve
Tasteful, yet easy going brasserie & bar. De mix tussen classy en sassy. The place to be voor koffie met een krantje en croissantje, (business) lunches, dinner & cocktails with friends, lovebirds en families. NIEUW IN LAREN // sinds eind 2022 is Mauve eigenaar van “Anton – The Cookery Club”, voorhee…

Dus binnenkort een groot feest en wil je een DJ boeken in Laren of Blaricum? huur daneen DJ met bijvoorbeeld de getalenteerde Gijs, de Saxofonist van de bekende DJ Bakermat die ook wel eens met onze DJs in Laren meespeelt.

Waarom Boek je DJ?

Gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd! Of wordt het een bedrijfsfeest? Willen jullie die gelegenheid vieren met een feest om nooit meer te vergeten?  Zoek dan niet verder en boek je DJ hier! We doen altijd een voorgesprek en als de klik er is garanderen we een knalfeest.

De beste manier om een DJ in Laren te boeken: Boek je DJ

Door onze jarenlange ervaring en dankzij onze mooie licht- en geluidsshow kunnen we een allround DJ-service bieden van de hoogste kwaliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat een DJ boeken in Laren of Blaricum een zorgeloze ervaring wordt. Op ons kun jerekenen. Bovendien bieden we extra opties zoals een hoge korting op een fotobooth met professionele printer en kun je een DJ met saxofonist boeken.

Professionele en ervaren DJ's

Boek je DJ staat bekend om de professionele en ervaren DJ's. Of je nu op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, we hebben de juiste DJ voor jou.

Onze DJ werkwijze

Onze werkwijze is helder en eenvoudig. Wanneer u een offerte aanvraagt zal ons team een vrijblijvend voorgesprek doen en kijken of een van de DJ’s goed bij u past en beschikbaar is op de avond naar keuze. Dat is belangrijk want er moet altijd een klik zijn met de DJ. We sturen u een wensenlijst en nemen uitgebreid uw wensen door, vooral qua muziek uiteraard. Een vrijblijvend voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.

Prachtige DJ show

Onze prachtige DJ show met verlichte DJ Booth zorgt ervoor dat jouw uw evenement in Laren nog specialer wordt. Het is niet alleen muziek, het is een beleving.

DJ boeken in Laren met Fotobooth en Saxofonist?

Met extra opties zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist, maak je jouw evenement nog onvergetelijker. De fotobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en de DJ & saxofoon speler zorgen samen voor een unieke muzikale ervaring.

Jullie wensen tellen

Wilt u een nette DJ boeken in Laren die goed bij jullie past? Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken. We helpen wanneer u wilt ook met het kiezen van de perfecte locatie. We zijn een Goois bedrijf, dus we kennen Laren en Blaricum. Misschien wilt u we een feestje geven in horeca gelegenheden in Blaricum zoals het Vitus, Café d’Ouwe Tak of Moeke Spijkstra.

Zorgeloos je DJ in Laren boeken

Een DJ boeken voor uw feest in Laren die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. Vele tevreden mensen gingen u al voor. Op zoek naar een goede DJ? Wij werken met en vast team van ervaren DJ’s met uitstekende recensies. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor!  Aan de hand van een vrijblijvend eerste gesprek selecteren wij een ervaren DJ die past bij jullie smaak en gelegenheid. Hebben we die niet beschikbaar? Dan zeggen we het ook! U krijgt een professionele DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. U ontvangt snel een scherpe offerte.

Wat kost een DJ boeken ?

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.