Boek je DJ catering, meer dan muziek

Catering door Boek je DJ op je feest of evenement: Een complete ervaring. Lekker eten en drinken bij een evenement met topentertainment

De Boke je DJ verzorgt ook de catering voor uw evenement

Wij zijn meer dan alleen muziek

Bij de Boek je DJ weten we dat elk feest of evenement uniek is en een specifieke aanpak vereist. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden we een volledig pakket aan diensten die elk evenement tot een succes maken. We staan bekend om onze professionele DJ's en saxofonisten die zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring, maar dat is niet alles wat we te bieden hebben. We nemen desgewenst de volledige organisatie van je evenement uit handen. Dit omvat ook de catering, die net zo belangrijk is voor het slagen van je evenement als de muziek zelf.

Onze recente ervaringen en wat maakt ons uniek

We hebben recentelijk volledige bedrijfsevenementen verzorgd voor verschillende gemeentes en een farmaceutisch bedrijf. Deze evenementen waren memorabel, niet alleen door de op maat gemaakte muzikale ervaringen, maar ook door de uitmuntende catering en de unieke toevoeging van boottochten in sloepen. De deelnemers konden genieten van heerlijk eten, goede wijnen en een prachtige setting aan het water, wat zorgde voor een onvergetelijke ervaring.

Wat onderscheidt ons van anderen? Simpel gezegd, we zijn een one-stop-shop voor je evenement. We zorgen voor de muziek, geleverd door onze ervaren DJ's en saxofonisten, maar we zorgen ook voor de catering en aanvullend entertainment, zoals onze populaire fotobooths. De combinatie van deze diensten zorgt voor een vlekkeloze ervaring en een naadloze integratie van alle elementen van het evenement.

De voordelen van onze one-stop-shop aanpak

Onze one-stop-shop aanpak biedt tal van voordelen. Ten eerste bespaart het je de moeite om met meerdere leveranciers te moeten communiceren en coƶrdineren. Je hebt ƩƩn aanspreekpunt voor alle zaken, wat de organisatie van het evenement aanzienlijk vergemakkelijkt. Ten tweede zorgen we ervoor dat de catering naadloos aansluit op de muzikale programmering, en dat alle elementen van het evenement in harmonie zijn. Ten derde, door de gehele organisatie in handen te hebben, kunnen we flexibel inspelen op eventuele last-minute veranderingen of specifieke verzoeken.

wij verzorgen uw catering bij ieder evenement

Onze veelzijdige cateringopties

Onze cateringopties zijn even divers als onze muzikale selectie. Of je nu een uitgebreid diner wilt, een licht buffet voor een receptie, of hapjes en drankjes tijdens een netwerkbijeenkomst, ons team van event managers bij Boek je DJ kan het regelen. Ons culinaire team zorgt ervoor dat de maaltijden smaakvol en aantrekkelijk zijn, en dat ze passen bij de sfeer van het evenement en de specifieke wensen van de gasten.

Bij onze recente evenementen, waren de boottochten in sloepen een hoogtepunt. De gasten konden genieten van een rustige en schilderachtige boottocht, terwijl ze werden getrakteerd op een scala aan heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Dit soort unieke ervaringen, gecombineerd met onze hoogwaardige catering, maakt het evenement bijzonder memorabel voor alle deelnemers.

Photobooth: leg uw momenten vast

Behalve muziek en catering, biedt de Boek je DJ ook de optie van een photobooth via de Gooise Photobooth. Een photobooth is een unieke en leuke manier voor gasten om hun ervaring op het evenement vast te leggen. Het zorgt voor spontane en blijvende herinneringen die je gasten mee naar huis kunnen nemen. Het is een leuke toevoeging die bijdraagt aan de totale ervaring van het evenement. Wij printen bijvoorbeeld unieke ansichtkaarten in hoge kwaliteit voor een blijvend aandenken aan het evenement.

Catering door Boek je DJ op je feest of evenement: Een complete ervaring. Lekker eten en drinken bij een evenement met topentertainment

Aantrekkelijke pakketten voor bedrijven

We bieden zeer aantrekkelijke pakketten voor bedrijven. Ons team kan een op maat gemaakt pakket samenstellen dat specifiek is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Of je nu een groot personeelsfeest wilt organiseren, een intieme netwerkbijeenkomst of een formeel jubileumviering, wij zorgen ervoor dat je evenement soepel verloopt en dat je gasten een fantastische tijd beleven.

Catering door Boek je DJ op je feest of evenement: Een complete ervaring. Lekker eten en drinken bij een evenement met topentertainment
Bij topentertainment hoort lekker eten en drinken

In het kort, we ontzorgen en regelen alles

Bij Boke je DJ begrijpen we dat een geweldig feest of evenement meer is dan alleen de muziek. Het gaat om het creƫren van een totale ervaring die de gasten bijblijft. Onze one-stop-shop aanpak zorgt ervoor dat we deze ervaring kunnen leveren. Van geweldige muziek tot uitstekende catering en unieke extra's zoals photobooths en boottochten, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je evenement een groot succes wordt.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we uw volgende evenement onvergetelijk kunnen maken!

Maak gratis kennis 

met onze muzikale en culinaire opties

Vertel me meer