Bruiloft DJ huren in 't Gooi

Bruiloft DJ huren in 't Gooi

Jullie bruiloft DJ in 't Gooi voor jullie speciale dag

Het Gooi is als onze eigen woonkamer, hier zijn we kind aan huis. We draaien hier regelmatig en kennen het publiek als geen ander. Ben je op zoek naar een DJ voor je bruiloft in 't Gooi? Laat dan het team van De Gooise DJ zorgen voor een onvergetelijke feestavond. Onze ervaren DJ's hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het publiek moeten entertainen en de perfecte sfeer moeten creëren.

Onze DJ's zorgen voor een spetterend feest op je bruiloft, compleet met een indrukwekkende lichtshow, een stijlvolle DJ booth en professionele DJ-apparatuur. Door de gewenste muziek naadloos aan elkaar te mixen en muziek te draaien die bij alle leeftijden in de smaak valt, zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we bij Boek je DJ zeer ervaren en onze klanten zijn altijd zeer tevreden over onze diensten.

Dus, ben je op zoek naar een DJ voor je bruiloft in 't Gooi? Laat dan het team van De Gooise DJ zorgen voor een unieke feestavond. Onze ervaren DJ's hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het publiek moeten entertainen en de perfecte sfeer moeten creëren. Onze DJ's zorgen voor een spetterend feest op je bruiloft, compleet met een indrukwekkende lichtshow, een stijlvolle DJ booth en professionele DJ-apparatuur. Door de gewenste muziek naadloos aan elkaar te mixen en muziek te draaien die bij alle leeftijden in de smaak valt, zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we zeer ervaren en onze klanten zijn altijd zeer tevreden over onze diensten.

Geen zorgen, we bereiden alles voor

Hoe we dat doen, dat geweldige feest? Door de door jullie gewenste muziek strak aan elkaar te mixen en muziek te draaien voor alle leeftijden. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we erg ervaren. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over onze diensten. Kijk maar naar de recensies.

In één woord FANTASTISCH!

Op 8 oktober 2022 zijn wij getrouwd. Tijdens het toost moment hadden we heerlijke achtergrondmuziek incl. saxofonist (kleine tip: wandel door het publiek met de sax, als dat kan uiteraard). Bij het feest ‘s avonds ging het dak eraf vanaf de eerste minuut tot de laatste! Geweldig!!!! Boven alle verwachting!!!!

Gerrit en Esther
8 oktober 2022

💡
Met heel veel plezier hebben de DJ en saxofonist voor jullie opgetreden. Dank jullie wel en tot een volgende keer!

Wij zorgen ervoor dat elke bruiloft heel precies wordt voorbereid en op een professionele manier wordt verzorgd. We houden rekening met alle wensen van de klant. Bovendien beschikken onze DJ’s over een uitgebreide muziekcollectie, waardoor er altijd een passende muziekkeuze te vinden is voor elk publiek.

Speciale Bruiloftsaanbieding

DJ & SAXOFONIST & FOTOBOOTH Ma-Do: € 999,- Vrij-Za-Zo: € 1199,-

Tijdelijk aanbod, op = op. Het kan zijn dat we op bepaalde data al volgeboekt zijn. Wil je alleen een DJ met apparatuur boeken? Dat kan ook. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

De bruiloft DJ voor jullie speciale dag

Op zoek naar een bruiloft DJ voor jullie bijzondere dag? In het Gooi werken we nauw samen met de DJ's en saxofonisten van de Gooise DJ.  Gespecialiseerd in Gooise entertainment zorgt de Gooise DJ voor een unieke feestavond. De ervaren DJ's beschikken over jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het publiek, samen met een saxofonist, moeten vermaken en de sfeer perfect moeten maken.

Deze DJ's zorgen voor een knalfeest op uw bruiloft, inclusief een indrukwekkende lichtshow, een prachtige DJ booth en professionele DJ-apparatuur. Door de gewenste muziek strak aan elkaar te mixen en muziek te draaien voor alle leeftijden, zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn ze zeer ervaren en zijn de Gooise klanten altijd zeer tevreden over hun diensten.

Geen zorgen, we bereiden alles voor

Ongeacht de locatie of gelegenheid, we staan klaar om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken. Hoe we dat realiseren, dat fantastische feest? Door de muziek die jullie wensen naadloos aan elkaar te mixen en muziek te draaien die bij alle leeftijden in de smaak valt. Met meer dan 100 evenementen per jaar hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. Onze klanten zijn dan ook uitermate tevreden over onze diensten. Neem maar eens een kijkje bij onze reviews.

Een prachtige DJ show

Wij verzorgen een prachtige show met goed geluid, een mooie lichtshow en een verlichte DJ Booth. We zorgen dat alles er goed uitziet en prima klinkt.

Bruiloft DJ met saxofonist huren in 't Gooi

Professioneel maar ook heel gezellig

Bij ons is professionaliteit een kernwaarde en staan de wensen van de klant altijd centraal. Onze DJ's hebben een brede muziekcollectie tot hun beschikking en kunnen op elk moment de juiste muziekselectie bieden. Daarnaast bieden we de optie om een fantastische saxofonist aan de show toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een Peter uit de band van Candy Dulfer.

DJ met saxofonist boeken

Wil je een unieke bruiloft? Kies dan voor de combinatie van de Gooise DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in. Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Bruiloft DJ boeken?

Wilt u onze bruiloft DJ boeken? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend voorgesprek. En als extra bonus, bij het boeken van onze DJ, krijgt u een hoge korting op de Gooise Fotobooth. Geniet de hele avond van foto's en filmpjes op een prachtige fotozuil, compleet met professionele printer, voor slechts 299,95 voor de hele avond.

Wat zijn de prijzen voor een bruiloft DJ in 2023?
We bieden verschillende pakketten aan die variëren van een basispakket tot een premium pakket