prijzen voor een bruiloft DJ in 2023

Wat zijn de prijzen voor een bruiloft DJ in 2023?

bruiloft dj 1 mrt. 2023

We begrijpen dat uw bruiloft de belangrijkste dag van uw leven is, en dat u alleen het allerbeste wilt voor uw feest. Daarom begrijpen we ook dat u op zoek bent naar de perfecte DJ die aan al uw wensen kan voldoen, zonder uw budget te overschrijden. Bij Boek je DJ zijn we er om u te helpen en ontzorgen en we bieden verschillende opties om precies het juiste feest neer te zetten.

Onze prijzen voor bruiloft DJ's variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van uw evenement, de duur van het feest en de specifieke wensen die u heeft voor de muziek. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde prijzen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

bruiloft DJ in 2023

Bruiloft DJ 2023 altijd binnen budget

We bieden verschillende pakketten aan die variëren van een basispakket tot een premium pakket, afhankelijk van uw voorkeuren. Het basispakket is ideaal voor een kleinere bruiloft, terwijl het premium pakket geschikt is voor grotere evenementen. Elk pakket bevat een professionele DJ die zorgt voor de juiste muziek op het juiste moment en de juiste apparatuur om uw feest tot een succes te maken.

💡
Bij Boek je DJ boekt u al een complete lux bruiloft show vanaf 595,-

Als u op zoek bent naar meer dan alleen muziek, bieden we ook extra's zoals een verlichte dansvloer, fotobooth, een saxofonist erbij of een live band om uw feest nog specialer te maken. We hebben ook ervaring met het werken met verschillende soorten locaties, zoals kastelen, landhuizen en buitenlocaties, dus we zijn er zeker van dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Zijn de prijzen voor een bruiloft DJ in 2023 veel hoger?

Hoewel de inflatie de pan uitgiert zijn onze prijzen nog steeds fair en waar- voor- uw- geld. Wij zijn geen amateurs maar echte professionals en vragen een hele betaalbare prijs voor een perfecte show. Als u op zoek bent naar een DJ die uw feest tot een succes maakt en uw gasten op de dansvloer houdt, neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag bij het plannen van uw perfecte bruiloftsfeest en bieden gepersonaliseerde prijzen aan die passen bij uw specifieke behoeften.(zaalgrootte, apparatuur)

Waar anderen een bruiloft DJ in Nederland aanbieden voor een gemiddeld uurtarief van 200 euro per uur, zijn wij veel voordeliger. En u krijgt echt een volledige show. Als u voordelig uit wilt zijn en toch een VIP feest wilt, kies dan voor de combinatie DJ & Saxofonist & Fotobooth voor de onvoorstelbare prijs van 999,- euro (weekends 1199,- .)

Complete bruloft show vanaf 595,- Check je prijs direct met de knop rechtsonder

Prijsverschillen -  dag van de week

De meeste bruidsparen trouwen op vrijdag of zaterdag. Dat snappen we want dan kan je lekker lang doorfeesten, de meeste gasten zijn dan de volgende dag vrij. Dit betekent voor ons wel dat we elk weekend op pad zijn en het van die twee dagen moeten hebben. De prijzen liggen op vrijdag en zaterdag en zondag net iets hoger.

Gaat u op een rustige dag doordeweekse dag trouwen? Dan betaal je wat minder.

Huur met korting een Photbooth voor je bruiloft

Ben je op zoek naar een fotozuil voor je bruiloft of zakelijk evenement? Dan kun je terecht bij de Gooise Photobooth. In combinatie met de DJ extra voordeel! Al voor 299,- euro heb je de perfecte fotzuil met printer op je bruiloft.

Er zijn trouwens verschillende Fotobooth pakketten met en zonder printoptie maar altijd met de mogelijkheid om onbeperkt digitale filmpjes en foto’s op te slaan.

💡
Gratis advies en voorgesprek met een bruiloft expert ?
Klik rechtsonder

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

Tags

Gooise DJ

De Gooise Dj voor een feest met klasse. De Gooise DJ draait op bruiloften, feesten en evenementen. De recensies en ervaring spreken voor zich. De Gooise DJ verzorgt een complete DJ show.