Bruiloft DJ met saxofonist: een Unieke en Onvergetelijke Ervaring

Onze getalenteerde DJ's en ervaren saxofonisten kennen elkaar goed en hebben een uitstekende samenwerking. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en dagen elkaar uit op het podium, wat resulteert in een spectaculaire performance

Bruiloft DJ met saxofonist: een Unieke en Onvergetelijke Ervaring
DJ met saxofonist voor een onvergetelijke ervaring

Wil je een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 6 DJ’s en 5 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Bruiloft DJ met Saxofonistop de dag dat je elkaar het jawoord geeft
De dag waarop je elkaar het jawoord geeft, is zonder twijfel een van de mooiste dagen van je leven. Een belangrijk onderdeel van deze speciale dag is de muziek en het entertainment. Heb je al eens gedacht aan een bruiloft DJ met saxofonist voor jouw grote dag? Deze unieke combinatie zorgt voor een onvergetelijke en spectaculaire sfeer op jouw bruiloft.  We leggen graag alles uit over het boeken van een getalenteerde DJ en saxofonist duo, en hoe zij samen de perfecte sfeer creëren op jouw evenement.

💡
Onze saxofonisten zijn stuk voor stuk professionele artiesten die hun sporen verdiend hebben bij de bands van bijv. Candy Dulfer en Bakermat.

De Betovering van een DJ en Saxofonist Duo op Jouw Feest

Een unieke toevoeging aan jouw feest is een DJ en saxofonist duo. Deze combinatie brengt een magische dynamiek en energie met zich mee. Terwijl de DJ zorgt voor de perfecte muzikale basis, voegt de saxofonist een soulvol en expressief geluid toe. Het resultaat is een bruisende en interactieve show waarbij de dansvloer gegarandeerd vol staat.

Een recent succesverhaal van zo'n samenwerking vond plaats tijdens het promotiefeest van een arts. De samensmelting van de DJ en saxofonist creëerde een onvergetelijke avond waarbij iedereen de dansvloer opging. Ook in Bar Mauve in Laren hebben we met onze dynamische duo's regelmatig feesten verzorgd, maar ook op locatie variërend van betoverende bruiloften op kastelen tot gezellige verjaardagsfeesten.

De Boekingsprocedure bij Boek je DJ

Het boeken van een bruiloft DJ met saxofonist is eenvoudig en transparant bij Boek je DJ. Ben je benieuwd naar de kosten van een DJ op een bruiloft, of een DJ met saxofonist op een bruiloft? Vraag dan een offerte aan, of gebruik onze handige rekentool om in 10 seconden de prijs te berekenen.

Mocht je onverhoopt moeten annuleren, dan hanteren wij een helder annuleringsbeleid dat je kunt terugvinden op onze website.

Naast onze standaard DJ en saxofonist pakketten, bieden we ook verschillende extra services aan om jouw feest nog persoonlijker en unieker te maken. Denk hierbij aan extra verlichting, een verhoogd DJ-podium of een live zanger(es) die de avond compleet maakt. Bekijk onze prijzen pagina voor meer informatie over de verschillende pakketten en mogelijkheden.

Waarom Kiezen voor Boek je DJ?

Bij Boek je DJ streven wij ernaar om jouw feest tot een groot succes te maken. We hebben jarenlange ervaring in de evenementenbranche en werken uitsluitend met getalenteerde en professionele DJ's en saxofonisten. Wij begrijpen dat geen enkel feest hetzelfde is en denken graag met je mee om een unieke en onvergetelijke avond te creëren. Meer weten over ons en onze aanpak? Bezoek dan onze over ons pagina.

DJ met sax full entertainment
DJ met Sax voor full entertainment

Een uniek feestje met een topsaxofonist

Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar). Maar we hebben meer topsaxofonisten.

Onze teams

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin Schieman (bekend van BLØF), Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wij beschikken over 6 DJ’s en 5 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Wil je je feest net even die extra touch geven? Wil je een top DJ en een talentvolle saxofonist? Twee muzikanten die er samen met jullie en je publiek een heerlijke muzikale avond van maken? Laat ons je dan adviseren en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

💡
DJ en Saxofonist, een team dat geweldig op elkaar ingespeeld is. Er is extra beleving en interactie met het publiek

Laten we er samen een onvergetelijk feest van maken

Een bruiloft DJ met saxofonist zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring op jouw bruiloft of evenement. Door hun talenten te combineren, creëren zij een magische sfeer die je gasten nog lang zullen herinneren. Boek je DJ maakt het boekingsproces eenvoudig en inzichtelijk, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van jouw grote dag. Bereken nu de prijs van een bruiloft DJ en saxofonist, en ontdek hoe wij jouw feest naar een hoger niveau kunnen tillen.

Goed om te weten: Boek je DJ werkt alleen met topsaxofonisten. Rasartiesten met een conservatorium achtergrond of saxofonisten die met top artiesten werken. Die komen op jouw feest voor een betaalbare prijs.

Wij willen jullie graag helpen bij het vinden van de best passende DJ en het organiseren van een geweldig evenement. Dus kom je er niet uit met onze website, laat het ons weten.

Zorg dat je DJ de juiste muziek draait op je bruiloft
Graag geven we je enkele tips om ervoor te zorgen dat de DJ de juiste muziek draait op jouw bruiloft. En we vertellen hoe onze DJ’s dat doen.
Hoe zorg ik dat de DJ de juiste muziek draait op mijn bruiloft?

Veelgestelde Vragen over Bruiloft DJ met Saxofonist

1.Wat maakt een bruiloft DJ met saxofonist zo uniek?

Een bruiloft DJ in combinatie met een saxofonist creëert gegarandeerd een onvergetelijke en dynamische sfeer op jullie speciaalste dag. Terwijl de DJ zorgt voor de perfecte muzikale basis, voegt de saxofonist een extra dimensie toe met zijn expressieve sound. Samen zorgen zij voor een meeslepende en interactieve show die jouw gasten absoluut zullen voelen in hun hele lijf!

2. Hoeveel kost een DJ met saxofonist op een bruiloft?

De prijs voor een DJ met saxofonist op een bruiloft kan variëren, afhankelijk van de duur van het optreden en eventuele extra services die je wenst. Je kunt een offerte aanvragen of onze rekentool gebruiken om in 10 seconden de prijs te berekenen.

3. Hoe kan ik een bruiloft DJ met saxofonist boeken?

Je kunt een bruiloft DJ met saxofonist boeken via onze website Boek je DJ. Vraag een offerte aan of gebruik onze handige rekentool om in 10 seconden de prijs te berekenen. Vervolgens nemen wij contact met je op om de details van jouw feest te bespreken.

4. Kan ik mijn eigen muziekvoorkeuren doorgeven?

Absoluut! Bij Boek je DJ hechten we veel waarde aan het vervullen van jouw muzikale voorkeuren en wensen tijdens de voorbereiding. Neem jouw favoriete muziekgenres, specifieke nummers en eventuele verzoeknummers met ons door, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw feest een persoonlijk en uniek tintje krijgt.

5. Welke extra services kan ik bijboeken?

Bij Boek je DJ bieden we verschillende extra services aan om jouw feest nog persoonlijker en unieker te maken. Denk hierbij aan extra verlichting, een verhoogd DJ-podium, of een live zanger(es) die de avond compleet maakt. Bekijk onze prijzen pagina voor meer informatie over de verschillende pakketten en mogelijkheden.

6. Wat gebeurt er als ik mijn bruiloft of evenement moet annuleren?

Bij Boek je DJ hanteren wij een helder annuleringsbeleid. Mocht je onverhoopt moeten annuleren, dan verwijzen we je naar onze website voor de specifieke voorwaarden omtrent annuleringen en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn.

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!