DJ met Saxofonist voor je bruiloft, een goed idee?

DJ met Saxofonist voor je bruiloft, een goed idee? We laten je graag zien hoe de DJ en sax je feest compleet maken

DJ met Saxofonist op je bruiloft

Het antwoord is natuurlijk JA!!! Wil je een unieke bruiloft? Een goede combinatie van DJ en saxofonist zorgt voor extra beleving bij jullie en je gasten. De saxofonist speelt mee, improviseert en jamt samen met de DJ op de lekkerste beats.

DJ met saxofonist boeken

Onze DJ's en saxofonisten vormen een perfecte harmonie en prikkelen elkaar op het podium. De feestgangers gaan helemaal los. Wil je je feest net dat beetje extra flair geven? Wil je een DJ met saxofonist die samen met jou en je gasten een onvergetelijke avond creëren? Laat je dan informeren en neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

10 redenen om een DJ en Saxofonist te boeken.

10 redenen om een DJ en Saxofonist te boeken.

Hier is een herschreven versie van je lijst:

  1. De combinatie van DJ en saxofonist zorgt voor een unieke muzikale ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.
  2. Je krijgt een persoonlijke event manager toegewezen die alles voor je regelt, inclusief het in contact brengen met een gerenommeerde saxofonist.
  3. We bieden deskundig advies op basis van onze uitgebreide ervaring in de muziekindustrie, inclusief een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
  4. Ons entertainment is exclusief en op maat gemaakt, zodat geen enkel feest hetzelfde is.
  5. Bij het boeken van een DJ met saxofonist krijg je een indrukwekkende lichtshow die de sfeer van je feest naar een hoger niveau tilt.
  6. We zijn een betrouwbare en professionele organisatie die wekelijks op meerdere evenementen draait.
  7. Onze DJ's en saxofonisten zijn ervaren en getalenteerd, en weten hoe ze een geweldige sfeer kunnen creëren met hun muzikale vaardigheden.
  8. Onze klanten bevelen ons aan, getuige de vele positieve recensies die we hebben ontvangen.
  9. We zorgen voor alles, van licht en geluid tot coördinatie met de horeca en de ceremoniemeester. Je hoeft je nergens zorgen over te maken.
  10. Oh ja, we vinden het zelf ook heel erg leuk om de zaal plat te spelen!

Overleg alles in detail met de DJ

Wij nodigen u graag uit om de opdracht voor uw feest goed door te spreken. Dat doen we vrijblijvend. We willen niets aan het toeval overlaten zodat u op de dag zelf zorgeloos kunt genieten. Neem direct contact op om alles tot in de puntjes te bespreken!

Wil jij de kosten van een DJ met Saxofonist weten? Vraag direct naar de mogelijkheden voor jouw evenement en vraag een offerte aan. Of gebruik onze rekentool.

Over onze DJ & Sax prijzen

De prijzen voor het huren van een DJ verschillen enorm. Je kunt natuurlijk een "zolderkamer" hobby DJ boeken via Marktplaats, maar je begrijpt ongetwijfeld dat dit voor een bruiloft, bedrijfsfeest of leuke verjaardag geen verstandige keuze is. Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld.

Alleen topsaxofonisten

Bij Boek je DJ werken we met topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin van Blof, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Een uniek feestje

Wil je dus een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. We hebben een team van 12 DJ's en saxofonisten; allemaal topduo's die samen zorgen voor een extra dimensie bij jullie feestgangers. De saxofonist speelt in harmonie met de DJ, ze stellen samen een swingende set samen, maar de saxofonist gaat vaak spontaan improviseren en blaast samen met de DJ de meest aanstekelijke beats de zaal in.

"Je blaast geen muziek. Je speelt leven." - Charlie Parker, Amerikaanse jazzsaxofonist en componist.

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ met saxofonist?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ? Wat speelt de saxofonist?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.

Maak gratis kennis 

met je Saxofonist en DJ

Vertel me meer
Welkom bij de Gooise DJ | voor een spetterend feest in ’t Gooi
De Gooise DJ staat garant voor een geweldige DJ show in ’t Gooi inclusief licht en geluid. Voorgesprek en wensenlijst zijn standaard.

Extra optie: Huur een Photbooth voor je evenement

Ben je op zoek naar een fotozuil voor je bruiloft of zakelijk evenement? Dan kun je terecht bij de Gooise Photobooth.

Er zijn verschillende Fotobooth pakketten met en zonder printoptie maar altijd met de mogelijkheid om onbeperkt digitale filmpjes en foto’s op te slaan.