De Gooise DJ

De Gooise DJ stelt zich graag voor

De Gooise DJ
de Gooise DJ

De Gooise DJ voor een feest met klasse

Via Boek je DJ kun je DJs huren voor elk feest in heel Nederland. Maar geef je een feest in het Gooi? Kijk dan eens naar de Gooise DJ. De Gooise DJ stelt zich graag voor:

Als team van de Gooise DJ zijn wij trots om onze klanten te kunnen voorzien van de beste DJ voor elk soort feest. Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsfeest of promotiefeest, wij zorgen ervoor dat de sfeer perfect is en de muziek de hele avond door blijft gaan. Wij maker er een feest met klasse van.

Ons team bestaat uit de beste professionele DJs van verschillende leeftijden en getalenteerde saxofonisten. Wij bieden ook de mogelijkheid om een DJ met saxofonist te boeken, voor een unieke ervaring voor jouw gasten. Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste muziek te hebben voor jouw evenement, en we werken samen met jou om ervoor te zorgen dat elk aspect van de muziek perfect past bij jouw feest.

de Gooise DJ met saxofonist Franklin Schieman

Als je op zoek bent naar de beste DJ voor jouw verjaardagsfeest, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze DJ's hebben ervaring met het draaien van muziek voor verschillende leeftijden en genres, en weten precies hoe ze de sfeer moeten creëren die past bij jouw feest. Of je nu een 40+ feest wilt geven, een gin tonic party of een groot Goois feest, onze DJ's weten precies wat te doen.

Trots op onze reviews

Wij presenteren een DJ show met klasse en draaien op feesten wanneer we een klik hebben met het publiek. Dat blijkt altijd uit het voorgesprek. Vandaar ook onze mooie klantwaarderingen. Bekijk ze hieronder

reviews Gooise DJ

Bij het inhuren van een DJ hoort natuurlijk ook perfecte voorbereiding met een gedetailleerd draaiboek. Wij werken samen met jou om een draaiboek op te stellen dat perfect past bij de stijl jouw evenement. Zo weet je zeker dat alles op tijd verloopt en dat er geen moment stilte valt op de dansvloer.

Ons team is gevestigd in het Gooi we kennen de beste locaties in de omgeving. In Blaricum, Laren, de Haven van Huizen, Eemnes en zelfs Bunschoten kennen we de weg. We kunnen je adviseren over de beste zaal om te huren voor jouw verjaardagsfeest in het Gooi en omgeving. Onze DJ's zorgen ervoor dat de muziek naadloos overloopt in de mix, en dat de gasten de hele avond door dansen.

We begrijpen dat de prijs van een DJ belangrijk is bij het organiseren van een feest. Daarom bieden wij betaalbare prijzen voor onze diensten. Wij geloven dat elk feest de beste muziek verdient en wij zorgen ervoor dat onze diensten toegankelijk zijn voor iedereen.

Een betaalbare VIP show

Als je op zoek bent naar een professionele DJ die betaalbare prijzen hanteert, ben je bij De Gooise DJ zeker aan het juiste adres.

Op basis van onderzoek blijkt dat De Gooise DJ een betaalbaar alternatief biedt ten opzichte van andere bedrijven. Zo is het gemiddelde uurtarief voor andere  rofessionele DJs bij andere bedrijven ongeveer €200 per uur, inclusief apparatuur - dus licht en geluid- BTW etc.

Bij De Gooise DJ zijn de prijzen echter veel schappelijker. De prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dag van de week, de grootte van de zaal, het aantal gasten en de lengte van het feest.

Het goede nieuws is dat De Gooise DJ zeer faire en betaalbare prijzen biedt. Al vanaf 295,- heb je de Gooise DJ op je feest. (Weekeinden zijn meestal duurder). Als je dus op zoek bent naar een professionele DJ met allure en betaalbare prijzen, dan is De Gooise DJ een goede optie om te overwegen.

Tot slot, de klantenervaringen bij De Gooise DJ zijn uitstekend. Zij verzorgen een complete DJ show, inclusief geluidsapparatuur en licht. [[4]] Dus, als je op zoek bent naar een professionele DJ die kwaliteit levert tegen een betaalbare prijs, dan is De Gooise DJ zeker de moeite waard om te overwegen!


Een DJ show met klasse

Wij begrijpen ook dat het uiterlijk van de feestlocatie net zo belangrijk is als de muziek die er wordt gedraaid. Daarom bieden wij de mogelijkheid om de zaal te laten aankleden in elke gewenste stijl. Of je nu een discofeest wilt geven of een Gin Tonic Party, wij zorgen ervoor dat de locatie er fantastisch uitziet en de sfeer perfect past bij jouw feest.

Als je op zoek bent naar de perfecte DJ, saxofonist of band ( Cover up is een toffe band die we kunnen aanraden) voor jouw evenement, neem dan contact op met de Gooise DJ. Wij zorgen ervoor dat jouw feest onvergetelijk wordt en dat de muziek de hele avond door blijft gaan.

Wil je meer informatie? Check direct de prijs voor uw feest met de knop rechtsonder.

Welkom bij de Gooise DJ | voor een spetterend feest in ’t Gooi
De Gooise DJ staat garant voor een geweldige DJ show in ’t Gooi inclusief licht en geluid. Voorgesprek en wensenlijst zijn standaard.

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer