DJ boeken in Amsterdam 2023

DJ boeken in Amsterdam
Photo by Boudewijn Boer / Unsplash

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

Tsja, wij zijn Amsterdammers...dus.....Onze DJs hebben leren draaien in Amsterdam en draaien er nog steeds. Het hebben van een Amsterdamse DJ op een feest in Amsterdam is een must natuurlijk. Een Amsterdammer heeft meer kennis van de lokale muziekscene en kan beter inspelen op de voorkeuren van het publiek.

DJ Amsterdam

Moeten we plekken noemen voor een te gek feest in Amsterdam? Dat zijn er honderden, maar enkele suggesties voor goede plekken om een bruiloft of verjaardagsfeest te vieren in Amsterdam zijn de volgende:

  1. WesterLiefde - gelegen in de wijk Westerpark, biedt deze voormalige suikerfabriek een industriële en stijlvolle locatie voor evenementen. Het heeft verschillende ruimtes voor zowel ceremonie als receptie, en heeft ook een groot terras.
  2. Pllek - gelegen aan de noordkant van het IJ, biedt deze unieke locatie een spectaculair uitzicht op het water en de skyline van Amsterdam. Het heeft een groot terras en binnenruimte, en is een populaire locatie voor zowel bruiloften als verjaardagsfeesten.
  3. De Kompaszaal - gelegen in het historische en maritieme gebied van Amsterdam, biedt deze gerenoveerde hal een prachtige locatie voor zowel ceremonie als receptie. Het heeft hoge plafonds, veel licht en een groot terras met uitzicht op het water.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele prachtige locaties die Amsterdam te bieden heeft voor een onvergetelijke bruiloft of verjaardagsfeest. Het is altijd aan te raden om de locatie van tevoren te bezoeken en te bespreken wat de mogelijkheden zijn om jouw feest op maat te maken. Wij komen er in ieder geval graag! ALs je wilt gaan we graag een keer mee ter voorbereiding van je feest in Amsterdam.

Dus? Worden wij je DJ?

Binnenkort dat leuke feest en wil je een DJ boeken in Amsterdam? Willen jullie die gelegenheid vieren met een feest om nooit meer te vergeten?  Zoek dan niet verder en boek je Amsterdamse DJ hier!

wat kost een DJ boeken in Alkmaar

De beste manier om een DJ in Amsterdam te boeken: Boek je DJ

Door onze jarenlange ervaring, mixkwaliteiten en dankzij onze mooie licht- en geluidsshow kunnen we een allround DJ-service bieden van de hoogste kwaliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat een DJ boeken in Amsterdam een zorgeloze ervaring wordt. Op ons kun jerekenen. Bovendien bieden we extra opties zoals een hoge korting op een fotobooth met professionele printer en kun je een DJ met saxofonist boeken.

Professionele en ervaren DJ's

Boek je DJ staat bekend om de professionele en ervaren DJ's. Of je nu op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, we hebben de juiste DJ voor jou.

Onze DJ werkwijze

Onze werkwijze is helder en eenvoudig. Wanneer u een offerte aanvraagt zal ons team een vrijblijvend voorgesprek doen en kijken of een van de DJ’s goed bij u past en beschikbaar is op de avond naar keuze. Dat is belangrijk want er moet altijd een klik zijn met de DJ. We sturen u een wensenlijst en nemen uitgebreid uw wensen door, vooral qua muziek uiteraard. Een vrijblijvend voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.

Prachtige DJ show

Onze prachtige DJ show met verlichte DJ Booth zorgt ervoor dat jouw uw evenement in Amsterdam nog specialer wordt. Het is niet alleen muziek, het is een beleving.

DJ boeken in Amsterdam met Fotobooth en Saxofonist?

Met extra opties zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist, maak je jouw evenement nog onvergetelijker. De fotobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en de DJ & saxofoon speler zorgen samen voor een unieke muzikale ervaring.

Jullie wensen tellen

Wilt u een DJ boeken in Amsterdam die goed bij jullie past? Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken.

Zorgeloos je DJ in Amsterdam boeken

Een DJ boeken voor uw feest in Amsterdam die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. Vele tevreden mensen, ook uit Amsterdam gingen u voor. Op zoek naar een goede DJ? Wij werken met en vast team van ervaren DJ’s met uitstekende recensies. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor!  Aan de hand van een vrijblijvend eerste gesprek selecteren wij een ervaren DJ die past bij jullie smaak en gelegenheid. Hebben we die niet beschikbaar? Dan zeggen we het ook! U krijgt een professionele DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. U ontvangt snel een scherpe offerte.

Wat kost een DJ boeken in Amsterdam ?

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth. Misschien kies je wel voor de combinatie van DJ & fotobooth, dan ben je helemaal goedkoop uit.