DJ boeken in Eemnes

DJ boeken in Eemnes

Wie zijn jouw DJ's om Eemnes?

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

En we spelen graag en vaak in Eemnes, een pittoresk dorp gelegen in het Gooi. Er zijn verschillende mooie locaties beschikbaar voor bruiloften en feesten in en rond Eemnes.

Feestlocaties in Eemnes

De Deel bijvoorbeeld is een restaurant en feestlocatie gelegen in het centrum van Eemnes. Het is gevestigd in een voormalige boerderij en heeft een gezellige en authentieke sfeer. De Deel heeft meerdere zalen die geschikt zijn voor bruiloften, feesten, en andere evenementen.

Het restaurant van De Deel biedt een uitgebreide menukaart met diverse gerechten, van klassieke gerechten tot vernieuwende en moderne creaties. Het is ook mogelijk om een buffet of een barbecue te organiseren op de locatie. Ideaal in combinatie met een feest met een DJ. Dus als je op zoek bent naar een gezellige en gastvrije locatie voor een feest of evenement in Eemnes, dan is De Deel zeker een optie om te overwegen.

Maar je kunt ook prima terecht bij Grandcafé Eemland. Dit leuke Grandcafé en Boutique Hotel is gelegen midden in Eemnes aan de rand van ‘t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit proej je direct.

Grandcafé Eemland in Eemnes
U bent altijd van harte welkom om in ongedwongen sfeer te genieten van een kopje koffie of thee met lekkernijen, een borrel, lunch of diner in ons Grandcafé. Bij mooi weer is ons zonnige terras een heerlijke plek om te vertoeven.

De locatie beschikt over verschillende zalen. Beide zalen zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals geluidsinstallatie en airconditioning. Een prima plek voor een feest met een DJ met klasse die de muziek uit de 80s en 90s snapt.

Onze DJ bij jou in Eemnes

Dus binnenkort een groot feest en wil je een DJ boeken in Eemnes? Gaan jullie binnenkort trouwen? Alvast gefeliciteerd! Of wordt het een bedrijfsfeest? Willen jullie die gelegenheid vieren met een geweldig evenement om nooit meer te vergeten?  Zoek dan niet verder en boek je DJ hier! Wij zijn er graag bij in Eemnes.

wat kost een DJ boeken in Alkmaar

De beste manier om een DJ in Eemnes te boeken: Boek je DJ

Door onze jarenlange ervaring en metonze mooie licht- en geluidsshow kunnen we een allround DJ-service bieden van werkelijk de hoogste kwaliteit, waar dan ook in Eemnes. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat het boeken van een DJ in Eemnes echt een relaxte en zorgeloze ervaring wordt. Op ons kun je rekenen. Bovendien bieden we extra opties zoals een hoge korting op een fotobooth met professionele printer en kun je een DJ met saxofonist boeken.

Professionele en ervaren DJ's

Boek je DJ staat bekend om de professionele en ervaren DJ's en saxofonisten. Of je nu op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, we hebben de juiste DJ voor jou.

Onze DJ werkwijze

Onze werkwijze is helder en eenvoudig. Wanneer u een offerte aanvraagt zal ons team een vrijblijvend voorgesprek doen en kijken of een van de DJ’s goed bij u past en beschikbaar is op de avond naar keuze. Dat is belangrijk want er moet altijd een klik zijn met de DJ. We sturen u een wensenlijst en nemen uitgebreid uw wensen door, vooral qua muziek uiteraard. Een vrijblijvend voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.

jouw DJ in Eemnes met een mooie show

Prachtige DJ show

Onze prachtige DJ show met verlichte DJ Booth zorgt ervoor dat jouw uw evenement in Eemnes nog specialer wordt. Het is niet alleen muziek, het is een beleving. We werken ook met uitstekende apparatuur, bijvoorbeeld van Pioneer.

DJ boeken in Eemnes met Fotobooth en Saxofonist?

Met extra opties zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist, maak je jouw evenement nog onvergetelijker. De fotobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en de DJ & saxofoon speler zorgen samen voor een unieke muzikale ervaring.

DJ met saxofonist in Eemnes

Jullie wensen tellen

Wilt u een DJ boeken in Eemnes die goed bij jullie past? Bij ons bij Boek je DJ staan de wensen van de klant altijd centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken.

Wat kost een DJ boeken ?

Wat kost een DJ boeken? Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.

Bereken zelf je DJ prijs in 10 seconden met onze unieke online rekentool. Ontvang direct het antwoord in je inbox.

Veelgestelde vragen

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest in Eemnes?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.

Direct je prijs via Whatsapp? Dat kan!

Klik op het logo.

contact met Boek je DJ kan via whatsapp