DJ in Kasteel Wijenburg

Ontdek waarom de DJ's van Boek je DJ de perfecte keuze zijn voor uw feest of bruiloft bij Kasteel Wijenburg in Echteld.

DJ in Kasteel Wijenburg
DJ boeken in Kasteel Wijenburgh

Een stijlvolle DJ Show voor Jullie Bruiloftsfeest!


Gaan jullie binnenkort trouwen of een andere bijzondere gelegenheid vieren? Het organiseren van jullie feest of bruiloft bij Kasteel Wijenburg in Echteld is dan een uitstekend idee. Als DJ zijn we daar dan ook graag bij.

Als bruiloft DJ's verzorgen wij met veel plezier de perfecte muzikale sfeer voor jullie avondviering. We kennen Kasteel Wijenburg zeer goed en hebben er al op vele prachtige bruiloftsfeesten gedraaid. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn wij professionele allround DJ's die gespecialiseerd zijn in bruiloften en een fantastische ervaring garanderen in dit mooie kasteel.

Jullie bruiloftsfeest verdient een echte DJ

Als echte DJ's weten we welke muziek op bruiloften populair is en laten wij de hits naadloos in elkaar overgaan, wat zorgt voor ononderbroken dansplezier voor gasten van alle leeftijden. Natuurlijk gebruiken we de wensenlijst en de voorgesprekken om met al jullie wensen rekening te houden; we draaien alleen de muziek die jullie willen horen.

Wij zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit en met onze stijlvolle en unieke showverlichting creëren wij een sfeer in Kasteel Wijenburgh die de totale beleving versterkt. Het kiezen van ons - Boek je DJ- als jullie bruiloft DJ voor jullie speciale dag bij Kasteel Wijenburg is een geweldige beslissing.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij graag in detail uit waarom wij de perfecte keuze zijn voor jullie bruiloftsfeest in Wijenburgh.

trouwen bij Kasteel Wijenburg

Ervaring en professionaliteit van Boek je DJ op Kasteel Wijenburg


Onze DJ's bij Boek je DJ beschikken over jarenlange ervaring in het verzorgen van muziek en entertainment op heel veel feesten en bruiloften. Dankzij deze ervaring weten onze DJ's precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren en inspelen op de wensen van het publiek. Met hun professionaliteit en passie voor muziek garanderen we een heerlijk feest als kroon op de dag van jullie bruiloft bij Kasteel Wijenburg.

Brede muzieksmaak en aanpassingsvermogen


Of je nu een voorkeur hebt voor klassieke elegantie of een moderne setting wenst, onze DJ's hebben een brede muzieksmaak en passen zich moeiteloos aan, aan de wensen van jullie en de gasten. Ze kunnen zorgen voor achtergrondmuziek tijdens het diner maar ook de dansvloer laten knallen tijdens het feest. Dankzij onze brede muzikale kennis en ervaring als allround DJ weten we welke nummers zullen passen bij de gewenste sfeer van jullie feest, natuurlijk op basis van jullie wensen.

Vertrouwd met de locatie – Kasteel Wijenburg

Onze DJ's zijn bekend met Kasteel Wijenburg en hebben hier al vaker opgetreden. Dit betekent dat ze vertrouwd zijn met de akoestiek van de verschillende ruimtes en weten hoe ze deze optimaal kunnen benutten. Daarnaast werken we graag samen met de medewerkers en management van Kasteel Wijenburg om jullie feest of bruiloft tot een groot succes te maken.

Chique en stijlvol feest met onze DJ's

Chique en stijlvol feest met onze DJ's


Een feest of bruiloft op Kasteel Wijenburg vraagt om een chique en stijlvolle ambiance. Onze DJ's begrijpen dit als geen ander. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering, waarbij onze event manager en DJ de tijd nemen om alle wensen en voorkeuren te bespreken. Op basis hiervan creëren we een op maat gemaakte DJ set die perfect aansluit bij jullie feest. Maar we kunnen uiteraard ook improviseren als de gelegenheid er om vraagt. Met onze DJ's kunt je rekenen op een chique feest met stijl op Kasteel Wijenburg.

Over Kasteel Wijenburg als trouwlocatie


Kasteel Wijenburg biedt een exclusieve en betoverende locatie voor ieder huwelijk, met prachtige zalen, salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal. Het absolute pronkstuk is de imposante Ridderzaal, die ruimte biedt aan meer dan 150 gasten als het moet. Onze DJ's treden dan ook graag op in Wijenburg.

Bij Kasteel Wijenburg beschik je over uitstekende faciliteiten, waaronder een heerlijke keuken. Een voordeel is dat je ook niet is dat jullie niet heen en weer hoeven naar het gemeentehuis, maar kunnen trouwen in het kasteel zelf. Daarnaast biedt Kasteel Wijenburg ook de mogelijkheid om de ceremonie buiten te laten plaatsvinden, onder een prachtig prieel, langs de slotgracht, met ons majestueuze kasteel op de achtergrond. Een kerkelijke inzegening in de dertiende-eeuwse dorpskerk, gelegen tegenover het kasteel, behoort eveneens tot de mogelijkheden. Bovendien is het kasteel goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Parkeren is gratis en kan op ons eigen terrein.

Kasteel Wijenburg biedt een exclusieve en betoverende locatie voor ieder huwelijk, met prachtige zalen, salons en een sfeervolle middeleeuwse kelderzaal

Kasteel Wijenburg voor bedrijfsevenementent en seminars


Kasteel Wijenburg is niet alleen geschikt als trouwlocatie. Op zoek naar een een prima plek voor professionele evenementen? Wij zijn ook graag de DJ voor een andere speciale gelegenheid bij Kasteel Wijenburg in Echteld. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een jubileumviering of een andere speciale gelegenheid, onze DJs weten precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren en de middeleeuwse dansvloer vol kunnen krijgen. Met een uitgebreide muziekcollectie, professionele apparatuur en een feilloos gevoel voor entertainment zorgen onze DJs (en saxofonisten) ervoor dat jouw evenement bij Kasteel Wijenburg een succes wordt. Boek je DJ en geniet van een onvergetelijke muzikale ervaring die jouw gasten nog lang zullen bijblijven.

foto credits: www.kasteelwijenburg.nl
foto credits: www.kasteelwijenburg.nl

De voordelen van Boek je DJ

  • Altijd persoonlijk contact met de DJ
  • Een eigen Event Manager
  • Jarenlange ervaring als DJ en bekend met Kasteel Wijenburg
  • Prachtige drive-in-show
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Wensenlijst en voorgesprekken
  • Goede reviews en referenties
  • Als extra optie saxofonist en photobooth
  • Altijd een vervangende DJ just in case...

Direct je prijs via Whatsapp? Dat kan!

Klik op het logo.

contact met Boek je DJ kan via whatsapp

Maak gratis kennis 

met je DJ op Kasteel Wijenburg

Vertel me meer