DJ Nick Ende

Dj boeken? Dj Nick Ende is een Dj in Nederland die een mix van de lekkerste urban & house tot de laatste Techno draait.

DJ Nick Ende
DJ Nick Ende

DJ Nick Ende is een allround DJ met jarenlange ervaring in het draaien op feesten en evenementen. Met zijn passie voor muziek weet hij altijd de juiste sfeer te creëren op de dansvloer en het publiek te vermaken.

Voor de Techno liefhebbers, Gooise DJ Nick is een bekende Techno DJ en kan een heerlijke Techno set ten gehore brengen. Luister naar zijn nieuwe track op Spotify!

Nick Ende is ook allround en draait net zo makkelijk een breed scala aan muziekstijlen, waaronder pop, dance, hip hop, R&B, disco, house en nog veel meer. Hij weet als geen ander hoe hij de juiste nummers op het juiste moment moet draaien en mixen en kan daardoor perfect inspelen op de wensen van het publiek.

Naast het draaien als DJ, biedt Nick Ende ook de mogelijkheid om te boeken in combinatie met een live saxofonist. Dit zorgt voor een extra dimensie aan de muziek en maakt het feest nog specialer.

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement, DJ Nick Ende weet altijd de juiste snaar te raken en het publiek te laten genieten van de muziek. Hij komt goed voorbereid naar het feest en zorgt voor een professionele uitstraling.

Wil je DJ Nick Ende boeken voor jouw feest of evenement? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken en jouw feest tot in de puntjes te laten verzorgen.

Vraag hieronder een offerte aan.

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer