DJ voor je 60e verjaardag

DJ voor je 60e verjaardag. Knalfuif? Bel ons dan! WIj hebben de DJ die het publiek perfect aanvoelt. Lees de reviews en check de prijs

Een DJ boeken voor je 60e verjaardag

Gefeliciteerd met uw 60e verjaardag! U wilt uw verjaardag vieren met wat leuke dansmuziek uit de jaren '70 en '80. Geen probleem, onze DJ kan allerlei  muziekgenres uit die tijd draaien, zoals disco, funk, soul en rock. U kunt uw favoriete nummers aanvragen en de DJ zal zijn best doen om deze te spelen. Maar dat is nog niet alles, want onze DJ draait ook tijdloze klassiekers, zodat alle gasten van alle leeftijden kunnen genieten van de muziek. Dus trek uw dansschoenen aan en maak u klaar voor een onvergetelijke avond vol muziek en dans!  

Welke muziek draait de DJ op je 60e verjaardag?

Het repertoire van de DJ moet natuurlijk passen bij de gelegenheid en het publiek. Voor uw feest met muziek uit de jaren '70 en '80 zal de DJ een selectie van de grootste hits en meest bekende bands uit die tijd draaien. Denk aan hits van legendarische bands zoals Queen, The Rolling Stones, The Beatles, ABBA, Michael Jackson en Prince. Verwacht ook classics zoals "Dancing Queen" van ABBA, "Bohemian Rhapsody" van Queen, "I Will Survive" van Gloria Gaynor, "Billie Jean" van Michael Jackson en "Sweet Child O' Mine" van Guns N' Roses. Natuurlijk zullen er nog veel meer geweldige nummers uit die tijd worden gespeeld, dus het belooft een geweldig feest te worden!

Muziek voor iedereen

Maar als je 60 wordt zijn er ook kinderen en andere jongeren aanwezig. Ook voor hen moet de muziek leuk zijn. We draaien dus voor iedere generaties herkenbare hits.

We willen benadrukken dat het belangrijk om referenties van de DJ op te vragen. Zo kun je achterhalen wat de ervaringen van anderen zijn en of de DJ past bij jou en je gasten. Kies voor een DJ met goede referenties en ervaring in het draaien van muziek uit jouw jaren!

Een DJ met saxofonist

Een DJ met saxofonist op een 60e verjaardagsfeest is een fantastische manier om uw gasten te vermaken en een onvergetelijke sfeer te creëren. De combinatie van de nieuwste hits met live saxofoonmuziek zorgt voor een unieke en energieke sfeer die het publiek zal betoveren en uitnodigen om de dansvloer op te gaan. Onze getalenteerde artiesten weten hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren voor elk evenement en passen hun muziekstijl aan uw voorkeuren aan. Of u nu houdt van klassieke hits of de lekkere Soul en Funk, onze DJ met saxofonist heeft een uitgebreid repertoire aan muziekstijlen en past zich aan uw wensen aan. Boek nu uw DJ met saxofonist bij Boek je DJ en geniet van een onvergetelijke muzikale ervaring op uw 60e verjaardagsfeest!

Mooie DJ show

Een mooie DJ show is onmisbaar voor de sfeer op je 60e verjaardagsfeest. Wij beschikken over een professionele DJ-setup met booth en lichtshow. Door de combinatie van goede muziek en een mooie DJ-show wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Onze DJ show zeer uitgebreid is en bestaat uit de volgende apparatuur:

 • Luxe verlichte DJ Booth
 • Professionele DJ inclusief 4 uur draaitijd
 • Geluidsset: 2 top speakers + 2 subwoofers (4000 watt)
 • Lichtset: 8 LED parren + 2 movingheads
 • Computergestuurde lichtshow
 • Draaiboek en organisatie door Event Manager
 • Wensenlijst en voorgesprek met DJ
 • Contact met de Horecagelegenheid
 • Draaiboek voor de avond
 • Opbouw, afbouw, vervoer
 • Reserve DJ, just in case...
 • BTW & vervoer
 • Hoge korting op de Gooise Fotobooth

Kortom, wij regelen alles tot in de puntjes. U kunt - als extra optie- ook kiezen voor een uitstekende Saxofonist die samen met de DJ de vloer in vuur en vlam zal zetten. En in combinatie met de DJ krijgt u een hoge korting op de Gooise Fotobooth.

U krijgt een offerte, en dan ?

Onze DJ's worden vaak geboekt, en als ze geboekt zijn, zijn ze die avond niet meer beschikbaar. Dus om teleurstelling te voorkomen willen we graag ruim vooraf inzicht hebben in de boekingen. Boek ruim vooraf, dan hebben we fijn de tijd om alles voor te bespreken.

Wat gebeurt er na het accepteren van de offerte?

Nadat u de offerte geaccepteerd heeft, ontvangt u per email een bevestiging dat de boeking definitief is en in onze agenda staat. Bovendien ontvangt u dan de uitgebreide wensenlijst per email. Deze kunt u op uw gemak invullen en weer terugsturen. Daarna nemen we contact met u op om de wensen door te spreken en een draaiboek voor de avond te maken. We zullen meerdere malen contact hebben om de avond perfect voor te bereiden.

Indien u dat nog niet gedaan heeft, kijkt u dan ook even naar de extra mogelijkheden die wij bieden. Een saxofonist bijvoorbeeld of een fotobooth. In combinatie zijn ze erg voordelig en krijgt u korting.

Veelgestelde vragen over je 60e verjaardag

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij u past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.

Maak gratis kennis 

met de DJ die je muziek snapt

Vertel me meer