We maken samen van jullie same-sex bruiloft een onvergetelijk feest

Een onvergetelijk bruiloftsfeest, met ervaren DJ, stijlvolle bruiloftslichtshow en geluid al vanaf € 395,-

Een DJ huren voor je Gay wedding

Zoek je een DJ voor een gay wedding of beter gezegd jullie same-sex bruiloft! Zijn jullie een koppel met trouwplannen en hebben jullie zin in een groot feest? Gefeliciteerd en zoek niet verder! Samen met jullie gaan we zorgen voor een geweldig feest op jullie trouwdag.

Al jaren verzorgen wij als bedrijf de bruiloft voor lesbische en gay paren. Zoveel leuke feesten!  Samen vieren dat je van elkaar houdt is toch het mooiste dat er is?

De trouwdag wordt misschien dan ook wel de belangrijkste dag van jullie leven. Jullie trouwdag zal door onze inbreng dan ook uniek zijn. Daarom willen jullie de beste DJ huren voor de avond van jullie leven. Onze bruiloft DJ gaat er het feest van jullie dromen van maken.

Bij ons boek je een bruiloft DJ voor een gay marriage die al jullie vrienden en familie op de dansvloer krijgt en de hele avond vermaakt met de allerlekkerste dansmuziek. Een uitgebreid voorgesprek, een wensenlijst en veel communicatie vooraf maken het plaatje compleet.

Bij Boek je DJ vind je de perfecte gay wedding DJ voor een LHBT bruiloft

Wij verzorgen geluid maar ook licht, Al onze bruiloftsfeesten worden nog mooier door de speciale lichtshow die geheel in stijl is.

Vragen? Wij helpen jullie graag bij het maken van de juiste keuze, dus neem gerust contact met ons op.

Het wordt de dag van je leven, dus jullie wensen staan centraal. Een goed voorgesprek en een wensenlijst horen daar natuurlijk bij

ervaren-dj-boeken
 Ervaren Bruiloft DJ’s

Boek een DJ Muziekkeuze op maat

 Muziek naar wens
ervaren-dj-boeken
 Geluid & luxe Lichtshow

ervaren-dj-boeken

✓ Wensenformulier & Voorgesprek