Gay wedding DJ

Gay wedding dj
Photo by Alexander Grey / Unsplash

Boek je DJ richt zich ook op het verzorgen van een feestelijke en stijlvolle bruiloft voor lesbische en homohuwelijken. Naast ervaren (gay) bruiloft DJs bieden we een prachtige show met licht en geluid voor een onvergetelijke gay-wedding, inclusief een saxofonist als je wilt, of een fotobooth en zelfs een verlichte dansvloer kan.

Boek je DJ is zeer veelzijdig en flexibel in de service, waarbij we altijd persoonlijk met de klant samenwerken om het huwelijksfeest van hun dromen te realiseren. Know Your Client is key. We bespreken jullie wensen, passen de muziek aan, aan de gasten en creeren de gewenste sfeer. Boek je DJ zorgt voor het perfect afstemmen van de avond op de wensen van de klant en hun budget.

Goede muziek, jullie muziek

Een feest valt of staat met goede muziek, of het nu gaat om de achtergrondmuziek tijdens de ceremonie of de muziek voor jullie knallende feest. En gay weddings zijn altijd knallers!!! Voel je vrij om je muzieksmaak te delen met onze DJ en schaam je niet voor je muziekkeuzes. We draaien op jullie gay wedding party de lekkerste muziek door jullie uitgekozen, of door ons. Alles kan, als jullie maar de dag van je leven hebben. Een DJ is pas professioneel als hij luistert naar wat voor jullie belangrijk is, want uiteindelijk draait het om jullie op deze speciale dag. En daar gaan we voor zorgen.

Super

Deze dj’s moet je gewoon inhuren voor het perfecte feest. Ze regelen alles zelf incl. opbouw en afbouw. Echt perfect. We hebben genoten!

Monique – Blijf Groep
19 oktober 2022

💡
Heerlijk feest. Leuk dat we met de Kerst weer bij jullie mogen draaien! Dank jullie wel.

De juiste DJ vinden. Hoe pak je het aan?

Ons advies, praat! Vraag een offerte aan bij ons en dan nemen we contact op. Vrijblijvend! Dan gaan we een kort gesprek aan en dan weten jullie direct waar je aan toe bent. Er moet namelijk altijd een klik zijn. Wie je ook boekt, heb je er geen goed gevoel bij, niet doen! Op de belangrijkste dag moet er een DJ staan die jullie begrijpt en kent. Wij gaan dat traject aan, maar nogmaals, alleen als jullie er een lekker gevoel bij hebben. En dan beloven we echt een knalfeest.

Wat kost een DJ boeken voor jullie gay wedding?

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

Gay wedding
Photo by Mélanie Villeneuve / Unsplash