Hoe kies je een DJ voor je bruiloft

Hoe kies je een DJ voor je bruiloft?

Hoe kies je een DJ voor je bruiloft?

bruiloft 14 mei 2019

Je gaat trouwen en je zoekt een DJ. Wij kunnen ons best voorstellen dat het lastig is om een DJ te vinden die helemaal bij jullie past. Je hebt hem of haar tenslotte nog nooit horen draaien, maar je wilt wel dat jullie trouwfeest een onvergetelijk knalfeest wordt waar men nog lang over na zal praten.

Ons advies; altijd een vrijblijvend voorgesprekje doen. Niet iedereen met een draaitafel is een goede DJ. En laten we eerlijk zijn, wanneer een DJ een verjaardag verprutst is dat niet leuk. Maar een Bruiloft? Dat moet echt perfect zijn.

Vaak hangt het succes van de avond af van de hoeveelheid ervaring die een DJ heeft. Een ervaren DJ maakt direct de klik met het publiek en voelt precies aan wat het publiek wil horen.

Boek daarom niet zomaar een DJ en kijk niet alleen naar prijs, hoe verleidelijk het ook kan zijn om een zolderkamer DJ voor EUR 150,- te boeken.

Een persoonlijke klik moet er zijn. Wanneer wij spreken met aspirant-klanten en we voelen dat de klik er niet is, dan zeggen we dat ook eerlijk. Maar onze ervaren DJ’s zijn allround en kunnen op de meeste bruiloftsfeesten zonder moeite het dak eraf draaien.

Onze DJ’s draaien al jaren op bruiloften. Om die persoonlijke klik te voelen én om al jullie wensen en voorkeuren te bespreken nemen wij van tevoren altijd contact op om kennis te maken. Pas dan krijg je de offerte. De keuze hangt naast het prijskaartje toch het meest af van je gevoel.

Tips voor het kiezen van een Bruiloft DJ

  1. Maak kennis per telefoon
  2. Bespreek de avond met de Event-Manager. Onze Event-managers maken altijd een draaiboek.
  3. Vul onze wensenlijst in. Neem daar de tijd voor. Daarna bespreek je die met de DJ en de Event Manager. Samen kom je er dan wel uit; welke sfeer gaan we neerzetten? Welke lichten? Hoe beginnen we? Welke openingsdans? Lang of kort. Verzoekplaatjes? Ja of juist nee.
  4. Is de klik er met de DJ? Dan is het goed. Zoniet, kijk dan verder.
  5. Bepaal hoeveel geluid en licht er nodig is. De muziek moet niet te hard zijn, maar je kan niet voor 100 man draaien met 2 kleine speakers. Onze Drive In shows hebben altijd voldoende power om een mooie sound te produceren, hard of wat zachter.
  6. Wat voor lichtshow wil je? Ook dat is bespreekbaar. Discolichten zijn leuk, maar op een huwelijk kan het net even wat chiquer denken wij. Met Wall Washers bijvoorbeeld toveren we de hele sfeer van de zaal om.
  7. Op een bruiloft zijn ook vaak iets oudere mensen. Bespreek met de DJ hoe je die ook een leuke avond geeft. Wij hebben wel tips.
  8. Communiceer met de DJ in de aanloop naar het feest. Wij doen dat vaak via Whatsapp. “Vergeet deze plaat niet! of “Deze hoor ik net op de radio, die moet gedraaid worden”. Dat soort dingen horen we vaak. Leuk maar ook belangrijk.
  9. Maak een playlist. Niet omdat we die 1 voor 1 draaien maar om je smaak te laten kennen aan de DJ. Zo krijgen we het gevoel alvast. Laat ook weten wat je favoriete radiostation is.
  10. Als de klik er is, laat het dan gebeuren. Plan niet alles van minuut tot minuut. Laat onze professionals het regelen. Geniet en dans alsof je leven ervan af hangt.

We hopen je met deze tips geholpen te hebben. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht, kijk maar onderaan deze pagina.

Offerte aanvragen | Wat onze klanten zeggen

 

Vergeet je Photobooth niet!

Als je een van onze DJs boekt, krijg je hoge korting op de Photobooth. AL voor 299,955 heb je 4 uur lang een mooie zuil die de meest prachtige foto's op ansichtkaart formaat print.  

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

Tags