Pubquiz Blaricum 2023

De Blaricumse Pubquiz 2023 werd weer georganiseerd door Rotaryclub Blaricum Centaurea 2023. Na enkele jaren van afwezigheid was de pubquiz er weer.

Blaricumse pubquiz 2023

3 februari 2023 was de dag. Het was eindelijk weer zover. De Blaricumse Pubquiz 2023 werd weer georganiseerd door Rotaryclub Blaricum Centaurea 2023. Na enkele jaren van afwezigheid was de pubquiz er weer. En het werd een enorme happening! De deelnemers zetten in het Vitus in een swingende Pubquiz op zijn Blaricums neer, het werd dan ook een gezellige en muzikale dolle boel. De opbrengst ging ook dit jaar naar het goede doel, nl. het Goois Natuurreservaat. De avond werd gepresenteerd door niemand minder dan de onvolprezen presenator Jaco (volg hem op Insta) (Uitjedakkie!) dus logisch....het werd het een gezellige avond! Maar ook een lastige, want de vragen waren niet mals! Vooral de categorie Blaricum en historie zorgde voor veel hoofdbrekens. Er waren 5 categorieën. De laatste categorie, muziek, bestond uit een aantal muziekvragen waarbij de Gooise Dj van Boek je DJ allerlei platen door elkaar mixte. De beste mashups (door elkaar gemixte platen) werden gedraaid en het was aan het enthousiaste publiek om te raden welke titels, platen en zangers er allemaal in die mixen zaten.

Het werd een heel spannende eindstrijd, die werd beslist met een benaderingsvraag: het aantal nr.1 hits van ABBA bepaalde de winaar.

De fotograaf van Oogopblaricum kwam natuurlijk ook nog even langs om foto’s en filmpjes te maken. Daarna gingen alle tafels aan de kant en werd er nog lekker gedanst en gefeest. Dank aan iedereen, het Vitus, alle vrijwilligers van Rotaryclub Blaricum Centaurea en natuurlijk Jaco die de avond zo geweldig presenteerde, voor deze geweldige happening.

Kijk hier voor een verslag. Volgend jaar zijn we er weer graag bij, het was een geweldige pubquiz!

Boek je DJ op uw feest? klik hier voor een offerte.