CoverUp de band

CoverUp is de perfecte coverband voor elk feest! Van bedrijfsfeest tot bruiloft, met ons weet je zeker dat we je feest compleet maken.

Cover Up de band

CoverUp is dé coverband voor elk feest in de Gooi- en Vechtstreek en omstreken. Deze band bestaat uit zes professionele muzikanten met jarenlange ervaring in het spelen van live muziek. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of ander evenement, CoverUp zorgt ervoor dat jouw feest een groot succes wordt.

Met hun uitgebreide repertoire van hits uit de jaren '70, '80, '90 en het heden, weet CoverUp het publiek op de dansvloer te krijgen en te houden. Van rock tot pop, van Nederlandstalig tot disco, CoverUp speelt het allemaal en weet precies hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren op elk evenement.

De muzikanten van CoverUp weten als geen ander hoe belangrijk het is om in te spelen op het publiek. Daarom stemmen zij hun repertoire af op het type feest en de wensen van de opdrachtgever. Zo wordt elk feest gegarandeerd een groot succes.

Naast hun muzikale talent, zorgt CoverUp er ook voor dat de zaal er fantastisch uitziet. Door samen te werken met gerenommeerde licht- en geluidsbedrijven, weten zij de juiste sfeer te creëren en zorgen zij voor een onvergetelijke avond.

CoverUp de band

Wil je CoverUp boeken voor jouw feest in de regio Gooi- en Vechtstreek? Neem dan contact op met Boek je DJ en wij helpen je graag verder. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of ander evenement, CoverUp zorgt ervoor dat jouw feest een groot succes wordt en dat je nog lang zult nagenieten van deze fantastische coverband.