Een toffe DJ boeken in Utrecht

DJ boeken in Utrecht

Zoek je een DJ in Utrecht die precies past bij jouw gelegenheid? Is er iets te vieren, een gezamelijke verjaardag, een jubileum of een groot feest gewoon omdat het kan? Gaan jullie misschien trouwen? Dat is helemaal leuk! bij een bruiloft hoort immers een perfect feest met een DJ die het bruidspaar snapt en de muziek aanvoelt.  

Bij Boek je DJ huur je niet alleen een DJ die echt kan draaien, maar een team van professionals dat je geheel ontzorgt en alles regelt.

Of wordt het een bedrijfsfeest? Dat is een van onze specialiteiten, we hebben al voor heel veel bedrijven geweldige evenementen mogen verzorgen, ook in Utrecht. Zoek dus niet verder en ga in gesprek met boek je DJ!‌

‌De beste manier om een DJ in Utrecht te boeken: Boek je DJ

De enige manier om een goede DJ te boeken is kennis te maken met de DJ en zijn team om te kijken of jullie matchen. Dat is, vinden wij, super belangrijk. Onze DJ moet jouw smaak snappen. Door zo te werken en onze jarenlange ervaring als entertainers in combinatie met onze mooie licht- en geluidsshow kunnen we een allround DJ-service bieden van werkelijk de hoogste kwaliteit. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat een DJ boeken in Utrecht echt een leuke en zorgeloze ervaring wordt. Op ons kun je rekenen. Bovendien bieden we extra opties zoals een hoge korting op een fotobooth met professionele printer en kun je een DJ met saxofonist boeken.

wat kost een DJ boeken in Alkmaar

Professionele en ervaren DJ's

Bij Boek je DJ staan we bekend om onze professionele en ervaren DJ's. Of je nu op zoek bent naar een DJ voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, we hebben de juiste DJ voor jou. Wie we selecteren uit ons hechte team hangt af van je wensen en ons voorgesprek. zie het als een speeddate!

Onze DJ werkwijze

Onze werkwijze is voorsl helder en eenvoudig. Het moet goed zijn! Wanneer u een offerte aanvraagt zal ons team een vrijblijvend voorgesprek doen en kijken of een van de DJ’s goed bij u past en beschikbaar is op de avond naar keuze. Dat is belangrijk want er moet altijd een klik zijn met de DJ. We sturen u een wensenlijst en nemen uitgebreid uw wensen door, vooral qua muziek uiteraard. Een vrijblijvend voorgesprek is standaard onderdeel van onze werkwijze.‌

‌Prachtige DJ show

Onze prachtige DJ show met verlichte DJ Booth zorgt ervoor dat jouw evenement in Utrecht nog specialer wordt. Het is niet alleen muziek, het is een beleving.

DJ boeken in Utrecht met Fotobooth en Saxofonist?

Met extra opties zoals een fotobooth en een DJ & saxofonist, maak je jouw evenement nog onvergetelijker. De fotobooth is een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en de DJ & saxofoon speler zorgen samen voor een unieke muzikale ervaring.‌

‌Jullie wensen tellen

Wil je een DJ boeken in Utrecht die goed bij jullie past? Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant altijd centraal.  Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én natuurlijk de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken. Zo bereiden we samen alles voor en werken we toe naar de dag van het evenement.

Zorgeloos je DJ in Utrecht boeken

Het regelen van een DJ voor je feest in Utrecht, die de hele avond tot in detail voorbereidt en verzorgt, is nog nooit zo eenvoudig geweest. Talloze tevreden klanten, ook uit Utrecht, hebben al voor ons gekozen. Ben je op zoek naar een uitstekende DJ?

Wij zijn Boek je DJ, een hecht collectief van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je gemakkelijk en snel een ervaren DJ inhuren voor ieder evenement. Wij bieden de hoogste kwaliteit maar voor een betaalbare prijs. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

Wij werken dus met een eigen vast team van ervaren DJ’s met uitstekende reviews. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor!  

Hoe selecteren we jouw perfecte DJ in Utrecht?

Aan de hand van een vrijblijvend eerste gesprek selecteren wij een ervaren DJ die past bij jullie smaak en gelegenheid. Hebben we die niet beschikbaar? Dan zeggen we het ook! Je krijgt een professionele DJ die uitgebreid zijn of haar voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wat kost een DJ boeken in Utrecht?

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag nog een gratis offerte ontvangen per email. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.

Maak gratis kennis 

met een DJ in Utrecht bij je past

Vertel me meer

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten in Utrecht draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ in Utrecht?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.