Dj huren in Amersfoort 2023

Ben je op zoek naar de beste DJ voor jouw feest in Amersfoort? Dan ben je bij Boek je DJ aan het juiste adres!

Dj huren in Amersfoort 2023

Ben je op zoek naar de beste DJ voor jouw feest in Amersfoort? Dan ben je bij Boek je DJ aan het juiste adres! Op onze pagina DJ boeken in Amersfoort vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte DJ te boeken voor jouw feest in deze bruisende stad.

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

We begrijpen dat het vinden van de juiste DJ een belangrijk onderdeel is van het organiseren van een succesvol evenement. Daarom hebben we bij Boek je DJ een ruim aanbod van verschillende DJ's, zodat we voor ieder type feest de juiste muziekstijl kunnen bieden. Of je nu een DJ zoekt voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of andere gelegenheid, wij hebben de juiste DJ voor jou! En allemaal uit ons eigen team. We zijn geen DJ fabriek.

Saxofonist met DJ in Amersfoort

Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Een uniek feestje

Wil je een unieke bruiloft of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Op onze pagina DJ boeken in Amersfoort  vind je niet alleen ons aanbod van DJ's in Amersfoort, maar ook informatie over de kosten en het boeken van een DJ. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien kun je gemakkelijk contact met ons opnemen om je wensen en ideeën te bespreken. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijk feest in Amersfoort!

Dus, ben je op zoek naar de beste DJ in Amersfoort? Check direct je prijs online. Binnen 1 minuut ontdek je wat wij voor jou kunnen betekenen. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte DJ voor jouw feest in Amersfoort.

Wat kost een DJ boeken in Amersfoort ?

Wij zijn professionals. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. U kunt vandaag binnen 10 minuten een gratis offerte ontvangen per email. U krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.  

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.
Dj boeken in Amersfoort met een fotobooth

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer
DJ boeken in Amersfoort | Gooise DJ
DJ boeken in Amersfoort? De Gooise DJ is allround en draait de muziek die je wilt horen op je feest. Goede recensies en referenties.
DJ boeken in Amersfoort

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.