Hoe organiseer je een Disco Gin-Tonic Extravaganza feest ?

Hoe organiseer je een Disco Gin-Tonic Extravaganza feest voor hoger opgeleide professionals?

Gin-Tonic Extravaganza feest
Gin-Tonic Extravaganza

Als je een bedrijfsevenement organiseert voor hogere professionals, dan wil je ervoor zorgen dat het evenement niet alleen professioneel, maar ook onvergetelijk is. Een disco gin-tonic extravaganza feest kan de perfecte manier zijn om de gasten terug te brengen naar de jaren 70 en 80 en om de dansvloer te laten knallen. En wij van Boek je DJ hebben daar veel ervaring mee!
We bieden graag tips voor het organiseren van een disco gin-tonic extravaganza feest dat je gasten niet snel zullen vergeten.

Over ons, Wie zijn wij?

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement kunt huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest of een ander soort evenement, wij hebben vaak de perfect passende DJ voor jou.

Hoe organiseer je een Gin-Tonic feest?

Hoe organiseer je een Gin-Tonic feest?

Het organiseren van een Disco Gin-Tonic Extravaganza feest vereist creativiteit, voorbereiding en een goed begrip van je gasten. En samenwerking met een goede partner als Boek je DJ. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen met je Disco Gin-Tonic Extravaganza feest :

1. Thema en Decoratie 🎉

 • Disco-thema:
  Ga natuurlijk voor een retro-uitstraling met glinsterende discoballen, neonlichten en vintage disco-posters.
 • Gin-Tonic Bar:
  Zet een stijlvolle gin-tonic bar neer met verschillende soorten gin en tonics.

2. Muziek en Dans 🎶

 • Playlist:
  Creëer samen met je DJ een wensenlijst met disco- en klassieke hits die je gasten op de dansvloer krijgen.

3. Drankjes 🍸

 • Gin-Tonic Creaties:
  Experimenteer met verschillende gin-tonic recepten. Voeg fruit, kruiden, komkommer en andere garnituren toe.

4. Activiteiten 🎈

 • Danswedstrijd:
  Organiseer bijv. een disco danswedstrijd om de energie hoog te houden.

5. Dresscode 🕺

 • Retro Outfits:
  Moedig gasten aan om in disco-outfits te komen. Sterker nog, eis het!!

6. Fotobooth 📸

 • Herinneringen Vastleggen: Zet een fotobooth op met leuke rekwisieten voor onvergetelijke foto's.

7. Verlichte Dansvloer 🎇

 • Dansen in Stijl:
  Huur een verlichte dansvloer via Boek je DJ voor die extra disco-vibe.

8. Uitnodigingen 💌

 • Spannende Uitnodigingen:
  Stuur thema-uitnodigingen uit om de anticipatie op te bouwen. Wij kunnen je helpen om coole, interactieve, digitale en klassieke uitnodigingen te versturen.

9. Veiligheid 🛡️

 • Verantwoordelijke Service: Zorg voor een verantwoorde service van alcohol en regel vervoer naar huis voor gasten.

10. Plezier hebben 🥳

 • Geniet:
  Het belangrijkste is om te ontspannen en te genieten van je eigen feest, samen met je gasten!

Met goede planning, een vleugje creativiteit en een oog voor detail en hulp van ons ben je goed op weg om een onvergetelijk Disco Gin-Tonic Extravaganza feest te organiseren!

Gin Tonic Party

De geschiedenis van Gin Tonic en disco feesten in de jaren 70 en 80

Disco was een muziekgenre dat zijn hoogtepunt kende in de jaren 70 en 80. Disco muziek was een mix van funk, soul en popmuziek. Het genre werd gekenmerkt door snelle ritmes, een zware baslijn en het gebruik van blazers. Disco muziek was erg populair in dansclubs en discotheken, waar mensen graag de hele nacht dansten.

De populariteit van disco muziek zorgde ervoor dat er veel disco feesten werden georganiseerd in de jaren 70 en 80. Deze feesten waren bekend om hun funky muziek, kleurrijke lichten en flamboyante outfits. Disco feesten waren een manier om de dagelijkse beslommeringen te vergeten en te genieten van de muziek en dans.

"Als ervaren event managers helpen we je graag met het organiseren van jouw perfecte Gin Tonic Party"

Decoraties en sfeer bij een Gin-tonic party

Als je een disco gin-tonic extravaganza feest organiseert, is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren voor je gasten. Zorg voor ouderwetse disco ballen, kleurrijke lichten en lekkerre funky decoraties om het Disco thema te benadrukken. Je kunt bijvoorbeeld discoballen ophangen in de zaal en gekleurde lampen op de dansvloer plaatsen. Zorg ervoor dat de ruimte groot genoeg is om te dansen en dat er voldoende zitplaatsen zijn voor de gasten.

Gin Tonic Party Boek je DJ met verlichte dansvloer

Attire - vette kleding

Het dragen van de juiste kleding is belangrijk om het disco gin-tonic extravaganza thema tot leven te brengen. Denk aan flared broeken, glitter en felle kleuren. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld een strakke jurk dragen met glitters, terwijl mannen een flared broek en een overhemd met opvallende patronen kunnen dragen. Zorg ervoor dat je de dresscode duidelijk communiceert naar de gasten, zodat ze weten wat ze kunnen verwachten.

Muziek

Muziek is verreweg de belangrijkste factor bij het creëren van de juiste sfeer voor een disco gin-tonic extravaganza feest. Maak samen met de DJ een lijst met de beste disco hits uit de jaren 70 en 80. Deze lijst is een inspiratie voor de DJ voor de uiteindelijke DJ set. Essentiële artiesten zijn natuurlijk Donna Summer, Bee Gees, Chic, Gloria Gaynor, Earth, Wind & Fire en ABBA. Het is belangrijk om een mix van uptempo nummers en slow jams te hebben om de juiste sfeer te creëren. Maar laat dat maar aan onze DJ's over! Denk ook aan een van onze topsaxofonisten om het feest naar een nog hoger niveau te tillen.

Cocktails

Gin-tonic is een van de populairste cocktails en past perfect bij een Disco Gin-tonic extravaganza feest. Voeg een vleugje jaren 70 en 80 toe door speciale thema cocktails te serveren.

Je kunt bijvoorbeeld een "Saturday Night Fever" cocktail maken met gin, citroensap, suikersiroop en een scheutje grenadine. Of serveer een "Disco Inferno" cocktail met gin, sinaasappelsap en een scheutje tabasco voor wat extra pit.

Gin-Tonic party Boek je DJ

Interactieve activiteiten of games

Zorg ervoor dat het feest niet alleen draait om dansen en cocktails. Voeg wat interactieve activiteiten of games toe om de gasten te vermaken. Je kunt bijvoorbeeld een danswedstrijd organiseren waarbij de gasten in teams tegen elkaar strijden. Of maak een quiz met vragen over de jaren 70 en 80 en geef prijzen aan de winnaars.WIj zijn ervaren in het organiseren van activiteiten dus neem gerust contact op voor hulp.

Memorabele momenten

Het is belangrijk om de herinneringen aan het disco gin-tonic extravaganza feest vast te leggen. Zet een fotobooth neer waar de gasten leuke foto's kunnen maken in hun funky outfits. Of huur een professionele fotograaf in om foto's te maken van de gasten terwijl ze dansen en plezier maken. Zorg ervoor dat de foto's na afloop van het feest gedeeld worden met de gasten, zodat ze een blijvende herinnering hebben aan het evenement.

Een DJ van Boek je DJ zal er voor zorgen dat de muziek naadloos in elkaar overloopt

Kies de juiste DJ

Een goede DJ is cruciaal voor het succes van een disco gin-tonic extravaganza feest. Een DJ van Boek je DJ zal er echt voor zorgen dat de muziek naadloos in elkaar overloopt en kan de juiste sfeer creëren op de dansvloer. Bij het kiezen van een DJ is het altijd belangrijk om te letten op de ervaring en repertoire. De klik met de DJ moet er zijn! BoekjeDJ.nl heeft een ruim aanbod aan ervaren DJ's die gespecialiseerd zijn in disco en andere dansmuziek. Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan.

DJ met saxofonist op je gin-tonic party
DJ met saxofonist op je bedrijfsfeest

Boek nu jouw Gin Tonic Party!

Een disco gin-tonic extravaganza feest is een geweldige manier om hogere professionals te vermaken en te laten genieten van een onvergetelijk evenement. Zorg voor de juiste sfeer door gebruik te maken van disco ballen, kleurrijke lichten en funky decoraties. Vergeet ook niet om de gasten aan te moedigen om zich te kleden in disco-stijl. Zorg voor de juiste muziek en cocktails en voeg interactieve activiteiten en games toe om het feest nog leuker te maken. En vergeet niet om de herinneringen aan het evenement vast te leggen met een fotobooth of een professionele fotograaf. Met de juiste DJ kan je er zeker van zijn dat de gasten de hele nacht dansen en genieten van de muziek. BoekjeDJ.nl biedt een ruime keuze aan ervaren DJ's die je kunnen helpen bij het organiseren van het perfecte disco gin-tonic extravaganza feest.

Dus ga je een te gek bedrijfsfeest organiseren? Neem contact op. We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden, gaan het gesprek aan, we komen met ideeën en zullen binnen je budget het maximale er uit halen. Het wordt een te gek feest!

💡
Gin Tonic Party organiseren?
Wij helpen je graag. Vraag via de knop een offerte aan!
Themafeest Disco Gin Tonic met verlichte dansvloer

Maak gratis kennis 

⭐ met de perfecte DJ voor jouw feest ⭐

Vertel me meer

FAQ - Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest

 1. Wat is een Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest?
  Een Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest is een evenement dat is geïnspireerd op de discofeesten uit de jaren 70 en 80. Het feest draait om dansen op disco muziek, het drinken van gin-tonics en het dragen van funky outfits.
 2. Hoe organiseer je een Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest?
  Om een Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest te organiseren, moet je zorgen voor de juiste sfeer met decoraties zoals discoballen, kleurrijke lichten en funky decoraties. Zorg ook voor de juiste muziek en cocktails en voeg interactieve activiteiten en games toe om het feest nog leuker te maken. Een ervaren DJ kan hierbij helpen.
 3. Welke muziek moet ik spelen tijdens een Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest?
  Speel de beste disco hits uit de jaren 70 en 80, met artiesten zoals Donna Summer, Bee Gees, Chic, Gloria Gaynor, Earth, Wind & Fire en ABBA. Het is belangrijk om een mix van uptempo nummers en slow jams te hebben om de juiste sfeer te creëren.
 4. Welke cocktails passen bij een Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest?
  Gin-tonic is de perfecte cocktail voor een Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest. Voeg een vleugje jaren 70 en 80 toe door speciale thema cocktails te serveren, zoals de "Saturday Night Fever" cocktail met gin, citroensap, suikersiroop en een scheutje grenadine of de "Disco Inferno" cocktail met gin, sinaasappelsap en een scheutje Tabasco voor wat extra pit.
 5. Welke activiteiten kan ik toevoegen aan een Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest?
  Voeg interactieve activiteiten of games toe om de gasten te vermaken, zoals een danswedstrijd waarbij de gasten in teams tegen elkaar strijden, of een quiz met vragen over de jaren 70 en 80. Zorg ook voor een fotobooth of huur een professionele fotograaf in om foto's te maken van de gasten terwijl ze dansen en plezier maken.
 6. Waar kan ik een goede DJ vinden voor mijn Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest?
  BoekjeDJ.nl biedt een ruime keuze aan ervaren DJ's die gespecialiseerd zijn in disco en andere dansmuziek en die je kunnen helpen bij het organiseren van het perfecte Disco Gin-Tonic Extravaganza Feest.
 7. Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn gasten zich kleden in de juiste stijl
  Communiceer duidelijk naar de gasten wat de dresscode is voor het evenement. Zorg ervoor dat je voorbeelden geeft van wat er van de gasten wordt verwacht, zoals flared broeken, glitter en felle kleuren. Dit zal ervoor zorgen dat de gasten zich meer betrokken voelen bij het evenement.
Aspect Beschrijving Link
Retro Disco-Thema Nostalgische sfeer met discoballen en neonlichten. Disco & Gin-Tonic Extravaganza
Gin-Tonic Bar Verscheidenheid aan gin-tonic combinaties. Gin-Tonic Bar
Muziek en Dans DJ met disco- en klassieke hits. DJ & Sax
Retro Outfits Gasten in disco-outfits voor een feestelijke sfeer. Disco Kleding
Verlichte Dansvloer Extra disco-vibe met een verlichte dansvloer. Themafeest

Andere themafeesten

Er zijn nog meer opties als je een themafeest organiseert:

 1. Retro Disco-Thema: Creëer een nostalgische sfeer met een retro disco-thema, compleet met glinsterende discoballen en neonlichten.
 2. Gin-Tonic Bar: Verwen gasten met een verscheidenheid aan gin-tonic combinaties, perfect voor de liefhebbers. Gin-Tonic Bar
 3. Muziek en Dans: Zorg voor een levendige sfeer met een DJ die disco- en klassieke hits draait om de gasten op de dansvloer te krijgen. DJ & Sax
 4. Retro Outfits: Moedig gasten aan om in disco-outfits te komen, wat bijdraagt aan de feestelijke sfeer.
 5. Verlichte Dansvloer: Een verlichte dansvloer voegt die extra disco-vibe toe aan het feest. Themafeest