Bedrijfsfeest met thema: de Geheime tuin

De Geheime Tuin: Richt de feestruimte in als een betoverende tuin met bloemen, planten en sprookjesachtige verlichting.

Bedrijfsfeest met thema: de Geheime tuin
Bedrijfsfeest met thema: de Geheime tuin

De Geheime Tuin: Richt de feestruimte in als een betoverende tuin met bloemen, planten en sprookjesachtige verlichting. De DJ zal in het begin van de avond rustige en sfeervolle muziek draaien, de saxofonist kan betoverende melodieƫn spelen en de Photobooth kan worden ingericht als een verborgen prieel.

Het organiseren van een bedrijfsfeest is een uitstekende manier om de teamgeest en het moreel op de werkvloer te versterken. Het creƫert een ontspannen omgeving waarin collega's elkaar beter kunnen leren kennen, wat resulteert in betere samenwerking en communicatie. Maar hoe zorg je ervoor dat je bedrijfsfeest een succes wordt? Een van de belangrijkste ingrediƫnten is het inhuren van een professionele DJ die de juiste sfeer kan neerzetten en uw gasten de hele avond kan vermaken.

De toegevoegde waarde van een saxofonist mag zeker niet worden onderschat. Onze bekende saxofonisten kunnen samen met de DJ een uniek en dynamisch geluid creƫren dat uw gasten zal boeien en een onvergetelijke ervaring zal bieden. Een saxofonist kan live meespelen met de muziek van de DJ, improviseren op de melodieƫn en zo een verfijnde en gevarieerde sfeer neerzetten.

Bij het plannen van uw bedrijfsfeest is het belangrijk om praktische zaken te overwegen, zoals het kiezen van een locatie, het vaststellen van een budget en het beslissen over een thema. Wij proberen altijd binnen uw budget te blijven en zoveel mogelijk wensen met betrekking tot het themafeest in te vullen. Een thema dat best aan populariteit heeft gewonnen, is de 'Secret Garden', een magische en betoverende setting die een blijvende indruk zal maken op uw gasten.

Bedrijfsfeest met thema: de Geheime tuin

De sfeer in de geheime tuin

Om de 'Secret Garden'-sfeer te creƫren, zijn er tal van creatieve ideeƫn die u kunt toepassen op het gebied van decoratie en activiteiten. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van een mix van echte en kunstbloemen om een prachtig bloemendisplay te creƫren, en we verlichten de ruimte met sprookjesachtige lichtjes en lantaarns voor een warme en uitnodigende gloed. Themaproeverijen kunnen ook door ons worden georganiseerd, zoals een "bloemenkroon" station of een fotobooth met een tuinachtergrond.

Voorbeelden van succesvolle bedrijfsfeesten

Er zijn talloze voorbeelden van succesvolle bedrijfsfeesten met vergelijkbare thema's en elementen. Een voorbeeld hiervan is een bedrijf dat een "Enchanted Forest" thema gebruikte, waarbij de locatie werd omgetoverd tot een sprookjesachtig bos, compleet met paddestoelen, bomen en twinkelende lichtjes. Het DJ- en saxofoonduo zorgde voor een betoverende muzikale beleving die naadloos aansloot op de thematiek.

themparty the secret garden

Themafeest met lekker eten & drinken

Bij het organiseren van een 'Secret Garden'-thema bedrijfsfeest is het belangrijk om ook creatieve snacks en cocktails te serveren die passen bij het betoverende en sfeervolle karakter van het feest. Hier zijn drie suggesties voor creatieve snacks en drie suggesties voor cocktails, waaronder Ć©Ć©n alcoholvrij:

Snacks die bij je themafeest passen

  1. Bloemige bruschetta: Serveer een klassieke bruschetta, maar voeg eetbare bloemen toe, zoals viooltjes of Oost-Indische kers, voor een kleurrijk en verrassend effect.
  2. Vlindervormige sandwiches: Maak kleine sandwiches met verschillende vullingen, zoals roomkaas met komkommer of gerookte zalm, en snijd ze in de vorm van vlinders om het tuinthema te benadrukken.
  3. Gazpacho-shooters met basilicumolie: Serveer verfrissende gazpacho in kleine glaasjes en garneer met een druppel basilicumolie. Deze koude soep is een heerlijke en kleurrijke snack die perfect past bij het 'Secret Garden'-thema.

Cocktails die bij je themafeest passen

  1. Lavendel Collins: Combineer gin, vers citroensap, lavendelsiroop en bruiswater in een met ijs gevuld glas. Garneer met een takje lavendel voor een verfijnde en bloemige cocktail.
  2. Rozemarijn-honing Mojito: Muddle verse muntblaadjes en een takje rozemarijn met honing in een glas. Voeg witte rum, limoensap en ijs toe en vul aan met bruiswater. Deze cocktail heeft een verfrissende en aromatische smaak die perfect past bij het tuinthema.
  3. Alcoholvrije aardbei-basilicum smash: Muddle verse aardbeien en basilicumblaadjes in een glas. Voeg limoensap, suikersiroop en ijs toe en vul aan met bruiswater. Deze alcoholvrije cocktail is verfrissend en smaakvol, en de combinatie van aardbeien en basilicum zorgt voor een verrassend en heerlijk resultaat.

Rozemarijn-honing Mojito

Deze creatieve snacks en cocktails zullen niet alleen de smaakpapillen van uw gasten prikkelen, maar ook bijdragen aan de betoverende sfeer van uw 'Secret Garden'-thema bedrijfsfeest.

Boek je DJ biedt diverse diensten aan om uw bedrijfsfeest tot een succes te maken, zoals de optie om een saxofonist in te huren of een photobooth te regelen. Bovendien kunnen creatieve ideeƫn voor hapjes en drankjes die passen bij het thema worden aangeboden, zoals bloemige cocktails, tuinverse salades en kleine desserts in de vorm van bloemen of vlinders.

Andere themafeesten

Leuke thema ideeƫn voor je bedrijfsfeest
Hoe organiseer je een bedrijfsfeest waar iedereen nog lang over napraat? Ontdek hier enkele bruisende ideeƫn voor jouw bedrijfsfeest.
Leuke thema's voor je bedrijfsfeest

Naast het 'Secret Garden'-thema zijn er andere ideeƫn voor themafeesten die geschikt kunnen zijn voor zakelijke evenementen, zoals een strandfeest of een gemaskerd bal.

De geheime tuin - themafeest

Het 'Secret Garden'-thema biedt talloze mogelijkheden om uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Door te kiezen voor een professionele DJ in combinatie met een saxofonist, kunt u een unieke en dynamische sfeer creƫren die zowel verfijnd als feestelijk is. Daarnaast kunt u met creatieve decoraties, verlichting en activiteiten een betoverende omgeving scheppen die uw gasten zeker zal bijblijven.

In een tijd waarin teambuilding en het versterken van relaties binnen het bedrijf belangrijker zijn dan ooit, kan een goed georganiseerd bedrijfsfeest met een origineel thema het verschil maken. Door gebruik te maken van de diensten van Boek je DJ en ons advies op te volgen, bent u verzekerd van een geslaagd evenement dat nog lang zal nazinderen bij uw medewerkers.

Vergeet niet dat het succes van uw bedrijfsfeest afhangt van zorgvuldige planning en een heldere visie op wat u wilt bereiken. Laat u inspireren door de 'Secret Garden' en andere thema's, en geef uw personeel een avond om nooit te vergeten. Maak gebruik van de professionele diensten van Boek je DJ en geniet van een feest dat niet alleen vermakelijk, maar ook verbindend is voor uw team.

Maak gratis kennis 

WIj maken je bedrijfsfeest uniek!

Vertel me meer