DJ boeken: veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over hoe je een DJ kunt boeken en waar je op moet letten.

DJ boeken: veelgestelde vragen

Hoe kan ik een DJ boeken bij Boek je dj?

Je kunt eenvoudig een DJ boeken via onze website door het offerteformulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de details te bespreken.

Welke soorten muziek kan ik verwachten bij het boeken van een DJ bij Boek je DJ?

Onze DJ's zijn allround en draaien een breed scala aan muziekgenres, van pop en disco to EDM en house. Ook draaien we muziek uit de 80s en 90s. We kunnen ook rekening houden met specifieke verzoeknummers als je die van tevoren aan ons doorgeeft.

Kan ik verzoeknummers aanvragen bij de DJ die ik boek via Boek je DJ?

Ja, je kunt van tevoren verzoeknummers aan ons doorgeven die we aan de DJ zullen doorgeven. Zo kan de DJ zich voorbereiden op je favoriete nummers en ervoor zorgen dat deze worden afgespeeld tijdens je evenement.

Biedt Boek je DJ ook geluids- en lichtapparatuur aan bij het boeken van een DJ?

Ja, we bieden ook geluids- en lichtapparatuur aan bij het boeken van een DJ. Onze apparatuur is van hoge kwaliteit en wordt professioneel geïnstalleerd en bediend door onze technici, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de technische details van je evenement.

Hoe lang van tevoren moet ik een DJ boeken bij BoekjeDJ?

We raden aan om minstens een 2 maanden van tevoren een DJ te boeken bij Boek je dj, zodat we voldoende tijd hebben om de details van je evenement met je door te nemen en de juiste DJ voor je te vinden. In sommige gevallen kunnen we ook last-minute boekingen accepteren, afhankelijk van beschikbaarheid.

Wat zijn de kosten voor het boeken van een DJ via BoekjeDJ en zijn er verschillende prijspakketten beschikbaar?

Onze prijzen variëren afhankelijk van de duur van het evenement, de locatie en andere factoren. We bieden verschillende prijspakketten aan om aan de behoeften van verschillende evenementen te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en prijspakketten.

Prijzen van onze DJs

De prijs van een avond met Boek je DJ wordt bepaald door een aantal factoren:
- De grootte van de zaal en het aantal gasten
-  De duur van het feest (standaard is 4 uur)
-  Het Seizoen - in het laagseizoen zijn we goedkoper.
-  De hoeveelheid apparatuur aan licht en geluid die we meenemen. Een zaal van 350 mensen is anders dan een feest voor 50 mensen, logisch.
- Weekend of doordeweekse dag; doordeweeks zijn we goedkoper
- De afstand; hoe verder we moeten rijden, hoe meer tijd het ons kost.
- Wil je een saxofonist? Dat kan al vanaf 395,-
- Wil je een fotobooth erbij (met korting). Ook dat kan, al vanaf 299,95 inclusief printen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan doen we je een mooi aanbod.

DJ huren bij Boek je DJ

Wil je een onvergetelijk feest organiseren en ben je op zoek naar een professionele DJ? Bij Boek je DJ ben je aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod aan DJ's van hoog niveau voor elk soort evenement. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander soort feest, bij Boek je DJ huur je een DJ die precies past bij jouw wensen en behoeften.

Volledig ontzorgd genieten van onvergetelijke momenten

Bij Boek je DJ begrijpen we dat een feest organiseren veel stress met zich kan meebrengen. Daarom zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt en kunt genieten van de onvergetelijke momenten op je feest. Onze DJ's hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze het feest tot een succes kunnen maken.

DJ huren voor een betaalbare prijs

Bij Boek je DJ huur je een professionele DJ voor een betaalbare prijs. Wij bieden verschillende pakketten aan die aansluiten bij jouw wensen en budget. Zo kun je een DJ huren zonder apparatuur, maar ook een all-in pakket met videoclips en saxofonist behoort tot de mogelijkheden.

DJ boeken voor bruiloft, verjaardag of ander feest

Bij Boek je DJ kun je een DJ boeken voor elk soort feest. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander soort feest, bij ons vind je de perfecte DJ voor jouw evenement.

Bruiloft

Een bruiloft is een bijzondere dag en daar hoort natuurlijk een spetterend feest bij. Bij Boek je DJ huur je een DJ die perfect aansluit bij jullie muziekwensen. Zo kunnen jullie volop genieten van de mooiste dag van jullie leven.

Op zoek naar een bruiloft DJ? | Boek je DJ
Onze DJ’s zorgen voor een knalfeest op uw bruiloft, inclusief een indrukwekkende lichtshow, een prachtige DJ booth en professionele DJ-apparatuur.

Verjaardag

Een verjaardagsfeest is de perfecte gelegenheid om lekker los te gaan op de dansvloer. Bij Boek je DJ vind je de perfecte DJ voor jouw verjaardagsfeest. Of je nu 18 wordt of 80, onze DJ's weten precies hoe ze het feest tot een succes kunnen maken.

Een DJ die lekker draait op je verjaardag | Boek je DJ
Op je verjaardag wil je natuurlijk geen DJ met een tafeltje met 2 kleine speakertjes, maar een echt serieuze DJ show

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is dé gelegenheid om samen met collega's te genieten van een gezellige avond. Bij Boek je DJ huur je een professionele DJ die ervoor zorgt dat het bedrijfsfeest een groot succes wordt. Zo kunnen jullie samen het jaar feestelijk afsluiten.

Boek je DJ | de specialist in bedrijfsfeesten
Boek je DJ: de specialist in bedrijfsfeesten. Met 10+ jaar ervaring en 100+ evenementen per jaar garanderen wij kwaliteit en professionaliteit.

(Thema)feest

Een themafeest is dé manier om je evenement nét dat beetje extra te geven. Bij Boek je DJ vind je de perfecte DJ die de muziek perfect afstemt op het thema van jouw feest. Of het nu gaat om een jaren '80 feest, een carnavalsfeest of een Halloweenfeest, onze DJ's weten precies hoe ze het feest tot een succes kunnen maken.

Leuke thema ideeën voor je bedrijfsfeest
Hoe organiseer je een bedrijfsfeest waar iedereen nog lang over napraat? Ontdek hier enkele bruisende ideeën voor jouw bedrijfsfeest.

DJ huren met saxofonist? Het beste van 2 werelden

Bij Boek je DJ heb je de mogelijkheid om een DJ met saxofonist te boeken voor een unieke muzikale ervaring. De combinatie van de saxofoon en de beats van de DJ zorgt voor een extra dimensie en zorgt ervoor dat je feest nog lang herinnerd zal worden. Onze saxofonisten zijn stuk voor stuk professionals en hebben al op vele feesten voor een onvergetelijke ervaring gezorgd. Bekijk op onze website de mogelijkheden voor een DJ met saxofonist en vraag vrijblijvend een offerte aan.

DJ met bekende saxofonist boeken?
Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Check direct de prijs van een onvergetelijk feest
Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.