DJ voor je 40e verjaardag

Als je een DJ inhuurt voor je 40e verjaardagsfeest, wil je natuurlijk dat de muziek naadloos aansluit op jouw smaak

DJ voor je 40e verjaardag

De lekkerste muziek voor je 40e verjaardag

Als je een DJ inhuurt voor je 40e verjaardagsfeest, wil je natuurlijk dat de muziek naadloos aansluit op jouw smaak en die van je gasten. Onze DJ draait alle hits van toen en nu en zorgt voor een onvergetelijk feest. Van meezingers tot dansnummers, de muziek wordt altijd afgestemd op de sfeer van het feest.

Hoe kies je de juiste DJ voor je 40e verjaardag?

Het kiezen van de juiste DJ kan een uitdaging zijn. Om te zorgen dat jouw feest een succes wordt, zijn er een aantal belangrijke zaken om op te letten. Zo is het belangrijk dat de DJ ervaring heeft met het draaien op verjaardagsfeesten. Onze DJ heeft altijd meer meer dan tien of twintig jaar ervaring en weet precies hoe hij de juiste sfeer kan creëren op een 50e verjaardag. Daarnaast is het van belang dat de DJ flexibel is en in staat is om in te spelen op de wensen van het publiek.

"Muziek is het universele taal van de menselijke emotie." - Confucius

Onze DJ's zijn perfect geschikt voor een 40e verjaardag

De DJ's van Boek je DJ zijn uitermate geschikt voor het vieren van een 40e verjaardag, aangezien we een feilloos gevoel hebben voor de muzieksmaak uit de jaren '80. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste sfeer te creëren met nostalgische hits die iedereen kent en waar iedereen van houdt. Met onze uitgebreide kennis van alle populaire nummers uit de jaren '80, zoals de onvergetelijke klassiekers van Madonna, Michael Jackson en Prince, zorgen we voor een onvergetelijke avond vol dans en plezier. Door onze ervaring en professionaliteit weten de DJ's van Boek je DJ altijd precies hoe ze het publiek op de dansvloer kunnen krijgen en een feeststemming kunnen creëren die perfect aansluit bij de viering van een 40e verjaardag.

Je 40e verjaardag vieren met glitter, glamour en muziek

Je 40e verjaardag vieren met glitter, glamour en muziek

Als je je 40e verjaardag wilt vieren op een grootse en glamoureuze manier, dan is een glitter en glamour feest met een DJ en saxofonist dé manier om dat te doen! Deze spectaculaire combinatie zorgt voor een onvergetelijke avond vol entertainment, dans en gezelligheid. In dit artikel lees je hoe je jouw 40e verjaardagsfeest kunt omtoveren tot een schitterend evenement.

Stap 1: Kies het thema - Glitter en Glamour
Om een glitter en glamour feest te organiseren, is het belangrijk om eerst het thema vast te stellen. Zorg ervoor dat je gasten weten dat ze zich moeten kleden in hun meest sprankelende en glamoureuze outfits. Dit zorgt voor een extra feestelijke sfeer en prachtige foto's om later op terug te kijken.

Stap 2: Boek een DJ voor je verjaardag
Muziek is onmisbaar op een verjaardagsfeest, en een professionele DJ kan ervoor zorgen dat de avond soepel verloopt en iedereen zich vermaakt. Op onze site kun je een DJ boeken die gespecialiseerd is in het draaien op verjaardagsfeesten van veertigers en precies weet hoe hij de sfeer erin moet brengen.

Stap 3: Voeg een saxofonist toe aan de mix
Een live muzikant, zoals een saxofonist, kan een extra dimensie geven aan je feest. Door een DJ te combineren met een saxofonist creëer je een unieke sfeer en een onvergetelijke muzikale ervaring. Kijk op boekjedj.nl/dj-met-saxofonist/ om een DJ en saxofonist te boeken die samen jouw feest tot een hoger niveau tillen.

Stap 4: Decoratie en aankleding
Om de glitter en glamour sfeer helemaal compleet te maken, is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan de decoratie en aankleding van de feestruimte. Denk aan glinsterende tafelkleden, fonkelende lichtjes en glimmende ballonnen. Hiermee zorg je voor een feestelijke uitstraling die perfect past bij het thema.

Stap 5: Geniet van je 40e verjaardagsfeest
Als alles op zijn plaats is, is het tijd om te genieten van je 40e verjaardagsfeest! Laat je verwennen door de DJ en saxofonist, en dans met je vrienden en familie de hele avond door. Een ding is zeker: dit wordt een avond om nooit te vergeten!

💡
Je 40e verjaardag vieren met een glitter en glamour feest is een geweldig idee voor een onvergetelijke avond. 

Met de juiste muziek, een DJ en saxofonist, en de perfecte decoraties creëer je een magische sfeer waar iedereen van kan genieten. Begin op tijd met het plannen van je feest en vraag een offerte aan voor meer inspiratie en tips voor het organiseren van een geweldig 40e verjaardagsfeest.

Onze tip: Bel en maak kennis

Zoek je een Goede DJ voor je 40e verjaardag, maak dan vooraf kennis. Bel, bespreek je wensen en kijk of de DJ bij jou en je gasten past. De klik moet er altijd zijn! Onze event managers doet altijd vrijblijvend voorgesprek. Dat doen we altijd, Klanttevredenheid is zeer belangrijk voor ons en op basis van uw wensen zoeken we altijd een DJ in ons team die goed bij u past. En wie weet wil je ook wel een Saxofonist op je 50e verjaardagsfeest? Zoals bijvoorbeeld Peter, bekend uit de band van Candy Dulfer. Een combinatie DJ met Saxofonist is verassend betaalbaar trouwens.

Mooie DJ show

Een mooie DJ show kan bijdragen aan de sfeer van je 50e verjaardagsfeest. Wij beschikken over een professionele DJ-setup met booth en lichtshow. Door de combinatie van goede muziek en een mooie DJ-show wordt uw feest gegarandeerd een succes.

Onze DJ show zeer uitgebreid is en bestaat uit de volgende apparatuur:

 • Luxe verlichte DJ Booth
 • Professionele DJ inclusief 4 uur draaitijd
 • Geluidsset: 2 top speakers + 2 subwoofers (4000 watt)
 • Lichtset: 8 LED parren + 2 movingheads
 • Computergestuurde lichtshow
 • Draaiboek en organisatie door Event Manager
 • Wensenlijst en voorgesprek met DJ
 • Contact met de Horecagelegenheid
 • Draaiboek voor de avond
 • Opbouw, afbouw, vervoer
 • Reserve DJ, just in case...
 • BTW & vervoer
 • Hoge korting op de Gooise Fotobooth

Kortom, wij regelen alles tot in de puntjes. U kunt - als extra optie- ook kiezen voor een uitstekende Saxofonist die samen met de DJ de vloer in vuur en vlam zal zetten. En in combinatie met de DJ krijgt u een hoge korting op de Gooise Fotobooth.

U krijgt een offerte, en dan ?

Onze DJ's worden vaak geboekt, en als ze geboekt zijn, zijn ze die avond niet meer beschikbaar. Dus om teleurstelling te voorkomen willen we graag ruim vooraf inzicht hebben in de boekingen. Boek ruim vooraf, dan hebben we fijn de tijd om alles voor te bespreken.

Wat gebeurt er na het accepteren van de offerte?

Nadat u de offerte geaccepteerd heeft, ontvangt u per email een bevestiging dat de boeking definitief is en in onze agenda staat. Bovendien ontvangt u dan de uitgebreide wensenlijst per email. Deze kunt u op uw gemak invullen en weer terugsturen. Daarna nemen we contact met u op om de wensen door te spreken en een draaiboek voor de avond te maken. We zullen meerdere malen contact hebben om de avond perfect voor te bereiden.

Indien u dat nog niet gedaan heeft, kijkt u dan ook even naar de extra mogelijkheden die wij bieden. In combinatie zijn ze erg voordelig en krijgt u korting.

Huur een Photbooth voor je evenement erbij

Ben je op zoek naar een fotozuil voor je bruiloft of zakelijk evenement? Dan kun je terecht bij de Gooise Photobooth.

Er zijn verschillende Fotobooth pakketten met en zonder printoptie maar altijd met de mogelijkheid om onbeperkt digitale filmpjes en foto’s op te slaan.

💡
Proost op een fantastisch feest en een onvergetelijke avond!
Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

Verjaardagen, kies er maar eentje!

DJ voor je Sweet Sixteen Party
Een Sweet Sixteen-feest is een belangrijke mijlpaal voor iedere tiener en de muziek op zo’n feest is erg belangrijk. Een goede DJ kan ervoor zorgen dat het feest een groot succes wordt. In dit artikel zullen we bespreken welke muziekgenres en bands in Nederland populair zijn en hoe een gespecialisee…
DJ voor je 20e verjaardag
Een verjaardag is altijd een bijzondere gelegenheid, en als je 20 wordt is dat een mijlpaal die je zeker niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Bij een feest hoort natuurlijk goede muziek en daarvoor kun je het beste een ervaren DJ inhuren. Maar welke muziek moet er eigenlijk gedraaid worden
DJ voor je 30e verjaardag
Je wordt 30 (of iets in die buurt) en je wilt graag een feest organiseren om deze mijlpaal te vieren. Een DJ inhuren is dan natuurlijk een goed idee! Maar waar moet je op letten bij het boeken van een DJ? In deze tekst geef ik je enkele tips waar
DJ voor je 40e verjaardag
DJ voor je 40e verjaardag
De klasse DJ voor je 50e verjaardag | Boek je DJ
DJ voor je 50e verjaardag
DJ voor je 60e verjaardag
Gefeliciteerd met uw 60e verjaardag! U wilt uw verjaardag vieren met wat leuke dansmuziek uit de jaren ’70 en ’80. Geen probleem, onze DJ kan allerlei muziekgenres uit die tijd draaien, zoals disco, funk, soul en rock. U kunt uw favoriete nummers aanvragen en de DJ zal zijn best doen

Maak gratis kennis 

De DJ die past bij je 40e verjaardag

Vertel me meer