Te gekke DJ voor je Hockeyfeest

DJ voor je hockeyfeest? Dat is onze specialiteit! Onze DJ's maken jullie hockeyfeest onvergetelijk.

Te gekke DJ voor je Hockeyfeest

Onze DJ voor jullie hockeyfeest: de absolute smaakmaker

Als Goois bedrijf weten we als geen ander wat een hockeyfeest is. En een hockeyfeest is altijd de perfecte gelegenheid om samen met je teamgenoten en vrienden een geweldige avond te hebben die je je nog lang zult herinneren. Een essentieel ingrediënt voor een succesvol feest is natuurlijk de juiste DJ en muziek die bij een hockeyfeest past.

Wij zijn hockeyfeest specialisten! Bij Boek je DJ helpen wij je graag om het perfecte feest te organiseren, waarbij we de meest ervaren en professionele DJ's bieden om je hockeyfeest onvergetelijk te maken.

DJ voor jullie hockeyfeest

Bij Boek je DJ kun je eenvoudig en snel een DJ boeken of huren voor je hockeyfeest. Inclusief een te gekke Drive in show. Onze DJ's hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze de juiste sfeer moeten creëren om jullie hockeyfeest tot een succes te maken. We draaien de nieuwste hits maar ook klassiekers uit de jaren '80 en '90, die op ieder hockeyfeest gedraaid moeten worden! Onze DJ's draaien de muziek die jij wilt horen!

DJ Nick of Silver?

2 populaire DJ's voor hockeyfeesten zijn DJ Nick en DJ Silver. DJ Nick Ende is een DJ met jarenlange ervaring in het draaien van techno, house en alle knallers die je op een hockeyfeets wilt horen. DJ Silver is een top DJ in opkomst met een conservatorium achtergrond, dus je hebt het over de top hier! Maar ook onze andere DJs zijn perfect geschikt voor jullie hockeyfeest.

De muziek die je wilt horen

Bij Boek je DJ zijn we er trots op dat we heel veel muziekstijlen kunnen draaien. Onze DJ's hebben een hele grote muziekcollectie en passen zich moeiteloos aan jouw muzieksmaak. Maar we bereiden natuurlijk altijd een speciale hockeyfeest- DJ set. Van dance, pop en rock tot hip-hop, onze DJ's zorgen ervoor dat iedereen op de dansvloer staat en geniet van een onvergetelijk hockeyfeest.

Een geweldige DJ met saxofonist

Wil je jouw hockeyfeest nog specialer maken? Kies dan voor een unieke combinatie van een DJ en een saxofonist. Deze combinatie van 2 topper zorgt voor extra feest en een ongeëvenaarde sfeer. Onze saxofonisten zijn professionele en ervaren muzikanten die naadloos samenwerken met de DJ. Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Boek je DJ hockeyfeest

Transparante prijzen en heldere afspraken

Eerlijkheid en transparantie staan bij Boek je DJ hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij duidelijke tarieven en maken wij altijd heldere afspraken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk onze tarieven of bereken je indicatieprijs zelf.

💡
Bereken direct je prijs
Bereken nu zelf binnen 10 seconden je prijs met onze online rekentool.
Wat kost een DJ

Het team van Boek je DJ

Ons  team van DJ's en event managers bij Boek je DJ staat voor je klaar om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijk hockeyfeest. We nemen graag de tijd om naar je wensen te luisteren en je te adviseren over de perfecte DJ en muziekstijl voor jouw evenement. We zijn een selecte club van 12 DJs en saxofonisten en kiezen de DJ die het beste bij je past. Onze klantgerichte aanpak en persoonlijke service zorgen ervoor dat je feest precies zo verloopt als jij voor ogen hebt.

Meer dan alleen een hockeyfeest

Naast hockeyfeesten zijn we bij Boek je DJ ook gespecialiseerd in het organiseren van andere soorten evenementen. Of je nu een festival, hockeyfeest of ander sportevenement wilt organiseren, ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte DJ en het bouwen van een knalfeest.

DJ Nick ook op jullie hockeyfeest?

Boek nu jouw DJ voor je hockeyfeest

Klaar om jouw hockeyfeest echt onvergetelijk te maken met een professionele DJ? Neem dan vandaag nog contact op met Boek je DJ en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jij kunt genieten van jouw feest.

Maak gratis kennis 

met de perfecte DJ voor jullie hockeyfeest

Vertel me meer

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ voor een hockeyfeest?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen. De prijs hangt vooral af van de grootte van de zaal en het aantal bezoekers. Dit i.v.m. de apparatuur.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.