Een heerlijke DJ boeken in Baarn

Een heerlijke DJ boeken in Baarn
Boek je DJ

Een DJ boeken die past op een Baarns feest

Op zoek naar de DJ die snapt hoe je op een hockeyfeest draait? Of een 80s party? Wij maken je feest in Baarn tot een mega succes.

Jouw DJ boeken in Baarn is simpel

Wil je een DJ boeken voor een feest of evenement in Baarn. Op een Goois feest moet natuurlijk een DJ met echte klasse en op niveau staan. Een Goois hockeyfeest? Wij snappen wat er moet gebeuren. Een 80's party? Laat het maar aan ons over. Wij kennen het publiek uit 't Gooi en we draaien altijd precies jullie muziek.

Wij zijn een Goois bedrijf uit de regio en onze DJ’s verzorgen graag een complete luxe show in Baarn, of ergens ander in 't Gooi, inclusief fantastisch licht en geluid.

Wij zijn Boek je DJ, een ervaren team van 12 DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren allround DJ voor jouw evenement in Baarn huren. Kwaliteit, maar ook heel voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

DJ voor hockeyfeest

Je ziet ons regelmatig op feesten in Baarn bij Fier, the Spot en Brass 20 bijvoorbeeld.

Dus ga je binnenkort een (groot) feest geven in Baarn? Of Gaan jullie misschien trouwen, ergens in ‘t Gooi? Wat dan ook, we gaan die gelegenheid vieren met een feest om nooit meer te vergeten? Een DJ boeken in Baarn? praat gerust eens met ons, we vertellen je graag meer.

Een goed gesprek vooraf met je DJ

Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant voor jouw feest in Baarn centraal.

Wij zijn GEEN DJ offertesite of DJ fabriek maar een hecht en eigen team van DJs en saxofonisten die echt het verschil maken en samen met jou een heerlijk feest neerzetten.

Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je verjaardag, bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken. We kijken naar de wensenlijst, houden rekening met de muzieksmaak, spreken met alle betrokkenen zoals horeca en maken een draaiboek voor de dag. Ieder feest is uniek dus ieder optreden wordt uitstekend voorbereid.

DJ boeken in Bussum

DJ Boeken in Baarn ? Ons DJ team staat klaar

Een goed passende DJ boeken voor je feest in Baarn die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt is eigenlijk best eenvoudig. We ontzorgen iedereen  namelijk volledig en in slechts 2 stappen kom je direct in contact met een event-manager en een van onze DJs. Na een kort vrijblijvend voorgesprek komen we er achter of we voor elkaar geschikt zijn.

Boek Je DJ Baarn
Boek Je DJ Map Baarn

Passen we bij elkaar?

Wij vinden dat namelijk echt heel belangrijk. Een DJ maakt of breekt het feest en zelfs een allround DJ moet bij het publiek passen. We kijken dus altijd of er een match is om optimaal aan alle wensen te kunnen voldoen. Hoe het er uit ziet als er een match is met de DJ?

We draaien alleen op feesten wanneer we meerwaarde bieden, als er een klik is en als we bij elkaar passen. Vele tevreden mensen gingen je voor, uit Baarn en ‘t Gooi.

Ons DJ team

We selecteren altijd een ervaren DJ uit ons eigen team die goed past bij jullie leeftijd, smaak en gelegenheid. Een DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden

Kortom, op zoek naar een goede DJ in ‘t Gooi? Ons team van Gooise DJ’s staat voor u klaar en wij selecteren de beste DJ uit ons team voor je feest, een DJ die goed bij de wensen, gasten en muzieksmaak past.

De werkwijze van onze DJ’s

Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je direct bericht. Daarna belt een van onze eventmanagers op om de offerte en uw wensen te bespreken. Na het accepteren ontvangt u een de wensenlijst en vindt er opnieuw een gesprek plaats. Op basis daarvan selecteren we samen de DJ uit ons team die het beste bij u past. Je komt dan ook rechtstreeks in contact met de DJ en samen werken jullie alle plannen voor de feestavond of bruiloft uit.

Door de jarenlange ervaring en honderden bruiloften en feesten zijn we in staat om u te helpen en bij te staan, en hebben we tips en maken we van de voorbereiding al een feest.

Wellicht ken je onze DJ’s ook van optredens op evenementen zoals Hilversum Alive of de Foute Party van Qmusic in 't Gooi. Maar we draaien ook graag op kleinere feesten en partijen in Baarn. O ja, op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig, gaan we opbouwen en hoeft u aan niets meer te denken en niets meer te doen behalve…dansen en feesten.

Wat kost dat, een DJ boeken ?

Wij zijn professionals. daar mag je wat van verwachten. We hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. Je kunt vandaag nog direct je prijs ontvangen per email. Je krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.

Als DJs uit de regio draaien we natuurlijk graag in Baarn. Of het nu gaat om een feest in The Spot, Fier of iedere andere populaire feestlocatie in Baarn,  wij zijn er bekend.

Jouw DJ in Baarn

Hoe boek ik dan die goede DJ?

Ben je op zoek naar een DJ die voor jouw feest de perfecte beats en hits kan draaien? Dan hebben wij ook een paar onafhankelijke tips om de beste DJ te vinden die bij jou past, zodat je gasten lekker los kunnen gaan en het feest nooit meer zullen vergeten. Dit zijn tips en vragen die je kan stellen aan iedere DJ waarmee je spreekt.

Wat voor feest en sfeer

Eerst moet je bedenken welk soort feest je geeft, Want niet elke DJ past bij elk feest, dus let op wat je selecteert. Is het een verjaardag van een tiener, dan wil je pop en rap en R&B van nu. Een bedrijfsfeest vraagt om een ervaren DJ, die moet passen bij de sfeer van het evenement en de muziek draait die past bij de sfeer en de cultuur van het bedrijf.

DJ met ervaring

Check ook hoeveel ervaring de DJ heeft. Boek alsjeblieft nooit een amateur DJ. Want een professionele DJ die vaak draait maakt echt het verschil en is altijd goed voorbereid. Bekijk ook eens de beoordelingen van anderen, zo weet je of de DJ qua stijjl past bij jouw feest en ook echt de kwaliteiten heeft.

Kies geen DJ fabriek

Wil je een DJ boeken en zegt het bedrijf dat de DJ nog niet gekozen is? Doe het dan niet. Spreek altijd met je DJ en maak je wensen aan de DJ bekend, spreek alles door via de telefoon. Biedt een DJ fabriek dus een offerte aan zonder aan te geven wie de DJ wordt?  Vertel je DJ precies wat jij voor ogen hebt. Wil je een specifieke muziekstijl of juist een combinatie? Voel je dat de DJ jullie aanvoelt? Doen dan. En ga verder met organiseren. Onze wensenlijst zal je hierbij helpen, zodat de DJ weet wat jullie wensen en willen op je feest.

Wil je het allemaal zeker weten? Vraag dan ook om voorbeelden en referenties van andere feesten, zodat je zeker weet dat de DJ bij jouw feest past en de juiste beats draait. En vraag om een offerte en factuur, zodat je precies weet wat je betaalt en voorkomt dat je later voor verassingen komt te staan. Bij ons krijg je vooraf een uitgebreid gesprek, een duidelijke transparante offerte en een factuur, zodat je altijd weet hoe het precies zit.

het stappenplan om zorgeloos een DJ te boeken

Vervangende DJ

En als laatste tip, vraag of er een vervangende DJ is, zodat het feest niet in het water valt als de DJ niet meer kan draaien door een calamiteit. Boek je DJ heeft altijd één DJ achter de hand, en ook een band of saxofonist kunnen we voor je regelen als je dat verlangt.

Dus daar heb je het, feestende vrienden van Baarn, met deze tips vind je de DJ die jouw feest naar een hoger niveau zal tillen, zonder gepruts of gerommel. En als je nog vragen hebt, bel of Whatsapp ons gerust, of check je prijs direct met de knop rechtsonder, het kost niets en is binnen een minuut geregeld!

stappenplan om zorgeloos een DJ te boeken

Boek een toffe DJ zonder gedoe!

Je kunt bij ons dus onbezorgd een DJ boeken voor bijvoorbeeld jullie bruiloft of bedrijfsfeest? Mensen blij maken met muziek is echt onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor! Wij doen graag geheel vrijblijvend een voorgesprek en aanbod. Je ontvangt direct een scherpe prijs voor je feest in Baarn.

Boek je DJ in Baarn

Vraag nu een vrijblijvend voorgesprek aan

vertel me meer

Reviews over Boek je DJ

💡
Super
Deze dj’s moet je gewoon inhuren voor het perfecte feest. Ze regelen alles zelf incl. opbouw en afbouw. Echt perfect. We hebben genoten!
Monique - BLIJF Groep

Lees meer reviews

Boek je DJ Prijsindicatie


Maak gratis kennis 

⭐ met de perfecte DJ voor jouw feest ⭐

Vertel me meer