Een DJ voor ieder budget

Een DJ voor ieder budget

Een feest organiseren zonder zorgen, voor elk budget

Bij Boek je DJ begrijpen we dat ieder evenement uniek is en dat elk budget verschilt. Daarom bieden wij een breed scala aan DJ's die passen bij ieder budget. Of je nu op zoek bent naar een betaalbare DJ voor je bruiloft of een exclusievere optie voor een bedrijfsfeest, wij hebben de perfecte DJ voor jou. Dankzij ons prijsoverzicht en de mogelijkheid om je DJ prijs te berekenen in 10 seconden, kunnen wij je helpen bij het vinden van de beste DJ die aansluit bij jouw budget en wensen. Kies voor Boek je DJ en laat ons je evenement van de perfecte muzikale omlijsting voorzien, passend bij ieder budget.

DJ boeken voor ieder budget

DJ boeken

Een DJ boeken? Het is vaak voordeliger dan je denkt bij Boek je DJ. We bieden een DJ voor ieder budget. Al vanaf 395,- regelen we een compleet verzorgde avond met DJ, DJ Booth, licht en geluid.

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

Je eigen Event specialist

Laat je adviseren door de Event-specialisten van Boek je DJ. Wij zorgen ervoor dat je feest een groot succes wordt, door je wensen door te nemen. We zorgen ervoor dat het feest precies zo wordt als jíj wilt. We maken graag een offerte voor je.

Het makkelijkst is het om je budget door te geven en wat je in ieder geval wilt dat er komt. Zo hoef je niet overal te zoeken en betaal je altijd de beste prijs. Er zal dan door ons team naar je budget toe worden gewerkt, dan weet je zeker dat het maximale uit je budget wordt gehaald. Verder hoef je niet bang te zijn voor rare verassingen, de prijs is All-in.

"Muziek kan het beste in ons naar boven halen en ons helpen onze ware emoties te uiten." - Friedrich Nietzsche

Vele tevreden clienten gingen je voor. Zoals altijd denken ze vanaf het begin van jouw feest met je mee; dat is wel zo makkelijk natuurlijk. Een feest met DJ organiseren was nog nooit zo eenvoudig.

💡
Bereken direct je prijs
Bereken nu zelf binnen 10 seconden je prijs met onze online rekentool.

Over onze DJ prijzen

De prijzen voor het huren van een DJ verschillen enorm. Je kunt natuurlijk een "zolderkamer" hobby DJ boeken via Marktplaats, maar je begrijpt ongetwijfeld dat dit voor een bruiloft, bedrijfsfeest of leuke verjaardag geen verstandige keuze is. Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en  we bieden echt waar voor je geld.

Onze prijzen zijn all-in. Dus inclusief een uitstekende licht- en geluidsinstallatie en verlichte DJ booth, vervoer, opbouw en BTW. Je komt dus ook nooit voor verassingen achteraf te staan.

De wensen bepalen de prijs van je DJ

Boek je DJ heeft uitstekende DJ’s maar is tegelijk ook verassend betaalbaar. Bij andere bedrijven is het gemiddelde uurtarief voor een professionele DJ ongeveer €200 per uur, inclusief apparatuur – dus licht en geluid- BTW etc. Als je dus een bruiloft viert van 9 tot 1 duurt, ben je bij anderen minimaal rond de €800 euro kwijt, plus eventuele extra licht en geluidseffecten die je wilt bijboeken.

Maak gratis kennis 

met de DJ die bij je past

Vertel me meer