Boek je DJ maakt van je productlancering een onvergetelijk evenement

Een succesvolle productlancering is essentieel voor het introduceren van nieuwe producten en diensten op de markt. Het team van Boek je DJ begrijpt dit

Boek je DJ maakt van je productlancering een onvergetelijk evenement

Een succesvolle productlancering is essentieel voor het introduceren van nieuwe producten en diensten op de markt. Het team van Boek je DJ begrijpt dit en helpt je graag om van jouw productlancering een onvergetelijk evenement te maken.

Een selecte groep getalenteerde DJ's

Bij Boek je DJ werken we met een kleine selecte groep getalenteerde DJ's die ervaring hebben met het draaien op uiteenlopende evenementen, waaronder productlanceringen. Onze DJ's zijn niet alleen technisch onderlegd, maar hebben ook een uitstekend gevoel voor sfeer en timing. Hierdoor zijn zij in staat om precies de juiste muziek te selecteren die past bij jouw evenement en doelgroep. Een voorbeeld van zo'n talent is DJ Nick Ende, die bekend staat om zijn veelzijdige stijl en energieke optredens.

Unieke combinaties: DJ's met live muzikanten

Naast onze getalenteerde DJ's bieden wij ook unieke combinaties aan, zoals een DJ met saxofonist. Zo'n combinatie kan een extra dimensie geven aan je productlancering en zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Een voorbeeld van een topsaxofonist die regelmatig samenwerkt met onze DJ's is Franklin Schieman.

Franklin Schieman.
Franklin Schieman.

Aandacht voor detail en maatwerk

Bij Boek je DJ begrijpen we dat iedere productlancering uniek is en dat er specifieke wensen en eisen kunnen zijn. Daarom besteden we veel aandacht aan de details en bieden we maatwerk. Zo houden we bij het selecteren van de muziek rekening met de wensenlijst van de klant en het thema van het evenement. Bijvoorbeeld, als het evenement een retro arcade thema heeft, zouden we een passende DJ selecteren die ervaring heeft met het draaien van muziek uit die tijd, zoals een jaren 80 DJ.

Extra diensten voor een compleet evenement

Naast onze DJ's en live muzikanten bieden wij ook extra diensten aan die je productlancering compleet kunnen maken. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een een fotobooth huren, wat zorgt voor extra entertainment en een blijvende herinnering voor je gasten. Daarnaast kunnen wij ook de verlichting en geluidstechniek verzorgen, zodat je verzekerd bent van een professionele uitstraling en een optimale beleving.

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

Persoonlijke aanpak en uitstekende service

Bij Boek je DJ vinden wij persoonlijk contact en service erg belangrijk. Wij nemen de tijd om jouw wensen en verwachtingen in kaart te brengen en denken graag met je mee. Ons doel is om een op maat gemaakt evenement te creëren dat perfect aansluit bij jouw productlancering en de beoogde doelgroep.

Inspiratie opdoen in onze blog

Om je te helpen bij het organiseren van je productlancering, bieden wij een schat aan informatie en inspiratie. Hier vind je artikelen over uiteenlopende onderwerpen, zoals de voordelen van een DJ op je bedrijfsfeest, of tips voor het organiseren van een succesvolle themafeest. Zo kun je je goed voorbereiden en ideeën opdoen voor jouw eigen evenement.

"Het succes van je productlancering staat of valt met de juiste sfeer en entertainment. Boek je DJ zorgt ervoor dat je evenement onvergetelijk wordt."

Bij Boek je DJ zorgen wij ervoor dat jouw productlancering een onvergetelijk evenement wordt. Met onze selecte groep getalenteerde DJ's, unieke combinaties met live muzikanten, aandacht voor detail en maatwerk, en onze extra diensten zoals fotobooths en verlichting, kunnen wij je helpen om van jouw productlancering een groot succes te maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen te werken aan een evenement dat jouw product in de schijnwerpers zet.

DJ voor mijn productlancering

Veelgestelde vragen

Hoe kiezen jullie de juiste DJ voor mijn productlancering?

Bij Boek je DJ houden we rekening met jouw specifieke wensen en behoeften voor het evenement. We bespreken samen met jou wat de doelgroep en sfeer van de productlancering zijn en selecteren op basis daarvan de meest geschikte DJ uit ons netwerk van getalenteerde DJ's. Onze DJ's hebben ervaring met uiteenlopende muziekstijlen en kunnen zich aanpassen aan de gewenste sfeer en het publiek.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een DJ via Boek je DJ?

De kosten voor het inhuren van een DJ zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, de benodigde apparatuur en eventuele extra diensten zoals live muzikanten, verlichting of een fotobooth. Om een offerte op maat te ontvangen, raden wij je aan om contact met ons op te nemen en jouw wensen te bespreken. Op basis daarvan kunnen wij een passend voorstel doen.

Hoe ver van tevoren moet ik een DJ boeken voor mijn productlancering?

Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen om de beschikbaarheid van onze DJ's te garanderen. Hoe eerder je jouw boeking vastlegt, hoe groter de kans dat de gewenste DJ beschikbaar is op de datum van jouw evenement. Wij raden aan om minimaal enkele maanden van tevoren een DJ te boeken, maar uiteraard zullen wij altijd ons best doen om aan jouw wensen te voldoen, ook bij last-minute aanvragen.

Maak gratis kennis 

Laat ons je productlancering klasse geven

Vertel me meer

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!