DJ boeken in Diemen

DJ boeken in Diemen
DJ in Diemen

Diemen ligt onder de rook van Amsterdam en we kennen Diemen goed omdat we er regelmatig optreden. Diemen is een leuke en gezellige plek met diverse locaties waar je een goed feest kunt geven.

Wij zijn een bedrijf uit de regio en onze DJ’s verzorgen complete DJ shows in Diemen inclusief licht en geluid.

DJ boeken in Diemen

Binnenkort een leuk feest in de buurt van Diemen? Gaan jullie binnenkort trouwen in ‘t Gooi? Willen jullie die gelegenheid vieren met een feest om nooit meer te vergeten? Wil je een DJ boeken in Diemen? Zoek dan niet verder en boek je DJ hier!Onze werkwijze is bijzonder. Bij Boek je DJ staan de wensen van de klant voor het feest in Diemen centraal. Tijdens het voortraject hebben jullie meerdere keren contact met een van onze event-specialisten én de DJ om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken.‌ Die wensen worden uitgewerkt in een planning; zo bereiden we ieder feest voor.

Dj boeken in Diem
Diemen onder de rook van Amsterdam

DJ Boeken in Diemen ? Ons DJ team staat klaar

Een DJ boeken voor uw feest in Diemen die de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. In slechts 2 stappen komt u in contact met een event-manager en een DJ. Na een kort vrijblijvend voorgesprek komen we er achter of we voor elkaar geschikt zijn.

Wij vinden dat heel belangrijk. Een DJ maakt of breekt het feest en zelfs een allround DJ moet bij het publiek passen. We kijken dus altijd of er een match is om optimaal aan uw wensen te kunnen voldoen. We kijken altijd welke DJ uit ons team het beste past bij jullie wensen en muziekkeuze. En met die DJ kom je in contact.

Vele tevreden mensen gingen u daarom voor, uit Diemen, uit Amsterdam en uit ‘t Gooi. Kortom, op zoek naar een goede DJ? Ons team van Gooise DJ’s staat voor u klaar en wij selecteren de beste DJ voor uw feest, een DJ die goed bij uw wensen, gasten en muzieksmaak past. Dus ga met ons in gesprek.

Onbezorgd een DJ boeken voor bijvoorbeeld jullie bruiloft of bedrijfsfeest? Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor!

We selecteren altijd een ervaren DJ uit ons team die goed past bij jullie leeftijd, smaak en gelegenheid. Een DJ die uitgebreid zijn voorbereiding doet en weet hoe hij de dansvloer vol kan krijgen met muziek die jullie leuk vinden.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod. Je ontvangt direct een scherpe prijs voor je feest in Diemen. Wil je direct weten wat je DJ kost? We hebben een handige online rekentool op onze site.

Jouw feest met DJ in Diemen

Boek je DJ Prijsindicatie


Hoe werkt onze online DJ prijs indicatie?

Het gebruik van de DJ prijsberekeningstool is een eenvoudige en handige manier om snel een schatting te krijgen van de kosten voor uw DJ-evenement. Met deze tool kunt u uw naam en e-mailadres invoeren, evenals de datum van uw evenement en het aantal verwachte gasten. U kunt zelfs aangeven of u extra's zoals een fotobooth of saxofonist wilt toevoegen.

Zodra u alle nodige informatie heeft ingevuld en op de "Bereken prijs" knop heeft geklikt, krijgt u binnen enkele seconden een schatting van de totale kosten van uw evenement per email toegestuurd. Dit bespaart u niet alleen tijd en een hoop gezoek, maar geeft u ook een goed idee van wat u kunt verwachten op uw grote dag.

De berekende prijs is alleen een indicatie, voor een precieze prijs hebben we meer informatie nodig zoals de locatie, de grootte vand e zaal, het soort feest etc. U kunt daarvoor een offerte aanvragen. Dan hebben we even kort contact om de wensen in kaart te brengen, en koppelen we een passende DJ uit ons team aan uw feest.

Dit is dus een geweldige manier om snel en gemakkelijk een indicatie te krijgen in de voorbereding van uw evenement.

Dus waar wacht je nog op? Gebruik onze DJ prijsberekeningstool vandaag nog en krijg de schatting die u nodig heeft voor uw volgende evenement!

Boek je DJ in Diemen

De werkwijze van onze DJ’s

Onze werkwijze is effiecient en transparant. Wanneer u een offerte aanvraagt krijgt u direct antwoord. Daarna belt een van onze eventmanagers u op om uw wensen te bespreken. We zoeken namelijk altijd de beste passende DJ uit ons team. Na het accepteren ontvangt u een de wensenlijst en vindt er opnieuw een gesprek plaats. Op basis daarvan selecteren wij de DJ uit ons team die het beste bij u past. U komt dan ook rechtstreeks in contact met de DJ en samen werken jullie alle plannen voor de feestavond of bruiloft uit.

Door de jarenlange ervaring en honderden bruiloften en feesten zijn we in staat om u goed bij te staan, hebben we tips en maken we van de voorbereiding al een feest. Wellicht kent u onze DJ’s ook van optredens op grote evenementen zoals Hilversum Alive 2018 of de Foute Party van Qmusic .

Maar we draaien ook graag op kleinere feesten en partijen in Diemen. O ja, op de dag zelf zijn we ruim op tijd aanwezig, gaan we opbouwen en hoeft u aan niets meer te denken en niets meer te doen behalve…dansen en feesten.‌

Wat kost een DJ boeken in Diemen?

Onze DJs en saxofonisten zijn echte professionals. Maar we hanteren zeer flexibele en redelijke prijzen, afhankelijk van de grootte van de zaal, het aantal gasten en de dag van de week. Je kunt vandaag nog direct uw prijs ontvangen per email. Je krijgt dan ook nog eens korting op de huur van een fotobooth.

Als DJs uit de regio draaien we natuurlijk graag in Diemen. Of het nu gaat om een klein feest in de kroeg of een groter feest in een zaal, wij zijn er bekend.

DJ Bussum
Jouw DJ in Diemen

Waarom Boek je DJ? Onze tips

Ja, feestbeesten van Diemen, ben je op zoek naar een DJ die voor jouw feest de perfecte beat kan draaien? Dan hebben wij ook een paar onafhankelijke tips om de beste DJ te vinden die bij jou past, zodat je gasten lekker los kunnen gaan en het feest nooit meer zullen vergeten.

Wat voor feest en sfeer

Eerst moet je bedenken welk soort feest je geeft, Want niet elke DJ past bij elk feest, dus let op wat je selecteert. Is het een verjaardag van een tiener, dan wil je pop en R&B, een bedrijfsfeest vraagt om een ervaren DJ, die moet passen bij de sfeer van het evenement.

Ervaring

Check vervolgens hoeveel ervaring de DJ heeft, Want een DJ die vaak draait is altijd goed voorbereid. Bekijk de beoordelingen van anderen en wees alert, zo weet je of de DJ past bij jouw feest, zonder dat het wordt verpest.

Maak je wensen aan de DJ bekend, spreek alles door via de telefoon. Biedt een DJ fabriek een offerte aan zonder aan te geven wie de DJ wordt? Niet doen dan! Praat met je eigen DJ, bijvoorbeeld een van ons. Vertel hem of haar precies wat jij voor ogen hebt. Wil je een specifieke muziekstijl of juist een combinatie? Voel je dat de DJ jullie aanvoelt? doen dan. En ga verder met organiseren. Onze wensenlijst zal hierbij helpen, zodat de DJ weet wat jullie wensen en willen.

Vraag om referenties van andere feesten , Zodat je zeker weet dat de DJ jouw feest kan verrijken met de juiste geesten. En vraag om een offerte en factuur, Zodat je precies weet wat je betaalt en voorkomt dat je later voor verassingen komt te staan.

Vervangende DJ

En als laatste tip, vraag of er een vervangende DJ is, Zodat het feest niet in het water valt als de DJ niet meer kan draaien door een calamiteit. Boek je DJ heeft altijd één DJ achter de hand, en ook een band of saxofonist kunnen we voor je regelen als je dat verlangt.

Dus daar heb je het, feestende vrienden van Diemen, met deze tips vind je de DJ die jouw feest naar een hoger niveau zal tillen, zonder gepruts of gerommel. En als je nog vragen hebt, bel of Whatsapp ons gerust, of check je prijs direct met de knop rechtsonder, het kost niets en is binnen een minuut geregeld!

Veel plezier met het vinden van de DJ die past bij jouw feest in Diemen!‌

Veelgestelde vragen over DJs in Diemen

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij of zij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn feest in Diemen?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn feest?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.

Huur een Photbooth met korting voor je evenement

Ben je op zoek naar een fotozuil voor je feest? Dan kun je terecht bij de Gooise Photobooth.

Er zijn verschillende Fotobooth pakketten met en zonder printoptie maar altijd met de mogelijkheid om onbeperkt digitale filmpjes en foto’s op te slaan.


Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.