Wat kost een DJ voor een bruiloft in 2023?

Natuurlijk wil je een fantastisch bruiloftsfeest als je gaat trouwen, en daar hoort goede muziek bij. Maar hoeveel geld moet je eigenlijk neerleggen voor een bruilofts DJ?

Wat kost een DJ voor mijn bruiloft?

Een nette professionele DJ is het geld waard

Natuurlijk wil je een fantastisch bruiloftsfeest als je gaat trouwen, en daar hoort goede muziek bij. Maar hoeveel geld moet je eigenlijk neerleggen voor een bruilofts DJ? Dat hangt van verschillende factoren af. We begrijpen dat uw bruiloft de belangrijkste dag van uw leven is, en dat u alleen het allerbeste wilt voor uw feest. Daarom begrijpen we ook dat u op zoek bent naar de perfecte DJ die aan al uw wensen kan voldoen, zonder uw budget te overschrijden. Bij Boek je DJ zijn we er om u te helpen en ontzorgen en we bieden verschillende opties om precies het juiste feest neer te zetten.

Onze prijzen voor bruiloft DJ's variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van uw evenement, de duur van het feest en de specifieke wensen die u heeft voor de muziek. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is en daarom bieden we gepersonaliseerde prijzen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

bruiloft DJ in 2023

Bruiloft DJ 2023 altijd binnen budget

We bieden verschillende pakketten aan die variëren van een basispakket tot een premium pakket, afhankelijk van uw voorkeuren en de locatie. Het basispakket is ideaal voor een kleinere bruiloft, terwijl het premium pakket geschikt is voor grotere evenementen en een grotere zaal. Elk pakket bevat een nette en professionele bruiloftsDJ die zorgt voor de juiste beats op het juiste moment en de juiste apparatuur om uw feest tot een succes te maken.

Voorbereiding van de DJ

Onze Bruiloft DJ doet een uitgebreide voorbereiding. Maar wat doet zo’n DJ eigenlijk aan voorbereiding en voorgesprekken? We leggen we het uit, met als belangrijkste onderwerp: de wensenlijst van het bruidspaar.

Allereerst is het belangrijk dat de DJ goed op de hoogte is van de wensen van het bruidspaar. We stellen vragen als: Welke muziek wel en welke niet. Hoe oud zijn jullie? Wat hebben jullie gestudeerd? En waar?

Daarom is het aan te raden om een of twee voorgesprekken te plannen met onze DJ en event manager waarin we met het bruidspaar de wensenlijst bespreken. In dit gesprek komen alle details aan bod, zoals de muziekstijl, de nummers die wel of juist niet gedraaid moeten worden en de manier waarop de DJ de muziek moet afwisselen. Maar ook zaken als de openingsdans, de afspeellijst en het tijdschema komen aan bod.

Een goede DJ (zoals wij) zal niet alleen luisteren naar de wensen van het bruidspaar, maar ook meedenken en advies geven. Bijvoorbeeld als het gaat om de timing van de verschillende muziekstijlen. Het is tenslotte belangrijk dat de muziek past bij de sfeer en het moment van de avond.

Na het voorgesprek gaat de DJ aan de slag met de wensenlijst. Hij of zij zal de gewenste nummers verzamelen en een afspeellijst samenstellen. Daarnaast zal de DJ zich verdiepen in de muziekstijl en eventueel nieuwe nummers toevoegen die passen bij de wensen van het bruidspaar. Het is tenslotte belangrijk dat de muziek aansluit bij de sfeer en de smaak van het bruidspaar en hun gasten.

Tijdens het bruidsfeest

Tijdens het bruidsfeest

Op de dag zelf zorgt de DJ voor de opbouw, een goede soundcheck en een juiste afstemming van het geluidsniveau en het licht. Ook zal hij of zij ervoor zorgen dat de muziek op het juiste moment start en stopt en de gasten op de dansvloer weten te krijgen en te houden.

Kortom, een goede voorbereiding is essentieel voor een geslaagd feest. Door middel van een voorgesprek en het opstellen van een wensenlijst zorgt Boek je DJ ervoor dat de muziek perfect aansluit bij de wensen van het bruidspaar en hun gasten. Zo kan iedereen optimaal genieten van een spetterend feest en wordt het een dag om nooit te vergeten!

💡
Bij Boek je DJ boekt u al een complete lux bruiloft show vanaf 595,-

Als u op zoek bent naar meer dan alleen muziek, bieden we ook extra's zoals een verlichte dansvloer, fotobooth, een saxofonist erbij of een live band om uw feest nog specialer te maken. We hebben ook ervaring met het werken met verschillende soorten locaties, zoals kastelen, landhuizen en buitenlocaties, dus we zijn er zeker van dat we aan uw wensen kunnen voldoen.

Zijn de prijzen voor een bruiloft DJ in 2023 veel hoger?

Hoewel de inflatie de pan uitgiert zijn onze prijzen nog steeds fair en waar- voor- uw- geld. Wij zijn geen amateurs maar echte professionals en vragen een hele betaalbare prijs voor een perfecte show. Als u op zoek bent naar een DJ die uw feest tot een succes maakt en uw gasten op de dansvloer houdt, neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag bij het plannen van uw perfecte bruiloftsfeest en bieden gepersonaliseerde prijzen aan die passen bij uw specifieke behoeften.(zaalgrootte, apparatuur)

Saxofonist op bruiloft

Waar anderen een bruiloft DJ in Nederland aanbieden voor een gemiddeld uurtarief van 200 euro per uur, zijn wij veel voordeliger. En u krijgt echt een volledige show. Als u voordelig uit wilt zijn en toch een VIP feest wilt, kies dan voor de combinatie DJ & Saxofonist & Fotobooth voor de onvoorstelbare prijs van 999,- euro (weekends 1199,- .)

Complete bruloft show vanaf 595,- Check je prijs direct met de knop rechtsonder

Prijsverschillen - dag van de week

De meeste bruidsparen trouwen op vrijdag of zaterdag. Dat snappen we want dan kan je lekker lang doorfeesten, de meeste gasten zijn dan de volgende dag vrij. Dit betekent voor ons wel dat we elk weekend op pad zijn en het van die twee dagen moeten hebben. De prijzen liggen op vrijdag en zaterdag en zondag net iets hoger.

Gaat u op een rustige dag doordeweekse dag trouwen? Dan betaal je wat minder.

Huur met korting een Photbooth voor je bruiloft

Ben je op zoek naar een fotozuil voor je bruiloft of zakelijk evenement? Dan kun je terecht bij de Gooise Photobooth. In combinatie met de DJ extra voordeel! Al voor 299,- euro heb je de perfecte fotzuil met printer op je bruiloft.

Er zijn trouwens verschillende Fotobooth pakketten met en zonder printoptie maar altijd met de mogelijkheid om onbeperkt digitale filmpjes en foto’s op te slaan.

Speciale Bruiloftsaanbieding

DJ & SAXOFONIST & FOTOBOOTH Ma-Do: € 999,- Vrij-Za-Zo: € 1199,-

Tijdelijk aanbod, op = op. Het kan zijn dat we op bepaalde data al volgeboekt zijn. Wil je alleen een DJ met apparatuur boeken? Dat kan ook. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geen zorgen, we bereiden alles voor

Hoe we dat doen, dat geweldige feest? Door de door jullie gewenste muziek strak aan elkaar te mixen en muziek te draaien voor alle leeftijden. Met meer dan 100 evenementen per jaar zijn we erg ervaren. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over onze diensten. Kijk maar naar de recensies.

Veelgestelde vragen

Als je een DJ boekt is het belangrijk dat hij bij je past en de sfeer van het feest. Daarom geven we graag wat tips om de beste DJ voor je feest te boeken.

Hoe boek ik de beste DJ voor mijn bruiloftsfeest?
Belangrijk: je maakt natuurlijk vooraf kennis met de DJ en je praat. Altijd doen. Kijk naar ervaring, prijs en muziekstijl. Overleg over verzoeknummers. Voel of er een klik is! Het goede gevoel moet er zijn.

Wat kost een DJ voor mijn bruiloft?
Onze prijzen zijn fair. We zijn professionals en de prijs hangt vooral af van de apparatuur. Een grote zaal met veel gasten vereist meer apparatuur. We werken met de beste apparatuur zoals bijv. van Pioneer. Iedere offerte die we doen is op maat, we proberen altijd in je budget te passen.