Het team van Boek je DJ;topDJs voor ieder feest

Wij zijn Boek je DJ. Een hecht team van 12 DJ's en saxofonisten. Samen maken we feesten onvergetelijk. Van bruiloft tot verjaardag en van groot bedrijfsevenement tot festival.

Het team van Boek je DJ

Over ons. Wie zijn wij?

Wij zijn Boek je DJ, een hecht team van 12 ervaren DJ's en saxofonisten. Bij ons kun je eenvoudig en snel een ervaren DJ voor jouw evenement kunt huren. Kwaliteit, maar dan voordelig. Wij zijn geen DJ fabriek maar gepassioneerde artiesten die elk feest alles geven.

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een bedrijfsfeest of een ander soort evenement, wij hebben vaak de perfect passende DJ voor jou. Na een kort voorgesprek kijken we welke DJ binnen ons team het beste bij je past. Je kunt dan direct contact opnemen met die DJ en samen met onze event manager alle details bespreken. Wij zorgen voor een professionele geluids- en lichtinstallatie en een onvergetelijke show. Je kunt ook kiezen voor extra opties zoals een saxofonist of een fotobooth om je feest nog leuker te maken.

Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat), Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening. Maar je kunt natuurlijk ook alleen een DJ show boeken

Passie voor muziek en mixen

Wij zijn gepassioneerd over muziek, kwalitatief goed mixen en willen graag onze passie met jou delen. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de entertainmentbranche en weten precies hoe we jouw gasten kunnen verrassen en vermaken. Wij draaien alle soorten muziek, van de nieuwste hits tot de klassiekers, van pop tot house, van dance tot disco. Wij stemmen onze muziek af op jouw wensen en de sfeer van het feest.

Wil je meer weten over ons? Bekijk info over onze DJ’s, onze reviews, onze prijzen en onze beschikbaarheid. Je kunt direct online boeken of vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij staan klaar om van jouw feest een succes te maken!

Ons DJ & saxofonisten team

Een DJ boeken, hoe werkt dat dan?

Het is wel weer tijd voor een feestje! of niet soms? Je bent op zoek naar een goede DJ boeken om eindelijk eens dat geweldige feest te gaan geven waar je al zo lang mee bezig bent. Of je bent aangewezen om het jaarlijkse bedrijfsfeest te organiseren. Of er jullie gaan over een tijdje trouwen. Wij hopen in ieder geval dat we erbij mogen zijn. Wat voor gelegenheid dan ook, wij helpen graag om er een feest van te maken om echt nooit meer te vergeten.

Uitstekende klantbeoordelingen en referenties

Wanneer je een DJ boekt wil je natuurlijk graag weten wat voor ervaring hij of zij heeft en hoe anderen de DJ hebben beoordeeld. Niet alleen kun je op onze website lezen welke beoordelingen onze klanten aan onze DJ’s hebben gegeven, je kunt ook contact met ze opnemen. Praat gerust eens met een klant van ons, dan weet je zeker dat je er goed aan doet om bij ons te boeken. Of lees de reviews.

De werkwijze van onze DJ’s

De persoonlijke aanpak staat bij ons op de eerste plaats. Wanneer je een DJ wilt boeken, staat ons team bij Boek je DJ klaar om jullie wensen in kaart te brengen en er een werkelijk uniek feest van te maken. Hoe wij werken? Wanneer je een offerte aanvraagt bellen we altijd om te kijken wat je voor DJ zoekt. En om te kijken of de klik er is. We brengen dan snel een scherpe offerte uit voor een DJ die past bij je smaak en stijl. Met meer dan 100 evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten per jaar en meer dan 15 jaar ervaring zijn we ervaren rotten in het vak die het DJ-klappen van de zweep kennen. We bereiden alles tot in de puntjes voor, evenementenorganisatie kent geen geheimen voor ons.

Wanneer je een van onze DJ’s boekt is er een uitgebreid voortraject
Altijd direct contact met je DJ

Het voortraject met je DJ

Nu begint het pas; we gaan je feest voorbereiden. Wanneer je een van onze DJ’s boekt is er een uitgebreid voortraject. En weer is er de persoonlijke aanpak. Tijdens dit traject hebben we persoonlijk of telefonisch contact en stellen we de wensenlijst op en maken een plan voor de avond. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de openingsdans op een bruiloft of de indeling en het thema van een bedrijfsfeest. Uiteraard praten we ook uitgebreid over de muziekkeuze. Welke muziek wel en welke muziek niet! Er is dus alle gelegenheid om jullie wensen voor je bruiloft of feest persoonlijk kenbaar te maken. Op die manier kunnen we het feest samen precies afstemmen op jullie wensen; qua sfeer, muziek en verlichting.

We hadden contact met de Event Manager en DJ vooraf, alles was geregeld. Het feest was in een woord top. De dansvloer was de hele avond vol.
-Maaike, bruid-

DJ Boeken? Kies dan een professional

Online een DJ boeken (met zijn team) die bij je stijl en smaak past en de gehele avond tot in de puntjes voorbereidt en verzorgt was nog nooit zo gemakkelijk. Niet voor niets hebben we de afgelopen jaren op honderden feesten gedraaid. Vele tevreden mensen gingen je voor. Bij ons boek je een gezellige, vriendelijke DJ, maar vooral professionele DJ die precies bij je smaak en stijl past en die je van tevoren al meerdere malen gesproken hebt. Hij of zij is een DJ die het klappen van de zweep kent. En dat alles voor een scherp tarief.

Waarom zou je ons als DJ huren voor bijvoorbeeld jullie bruiloft of bedrijfsfeest ? Nou, er zijn verschillende goede redenen. Mensen blij maken met muziek is onze passie, dus een geslaagd feest waar iedereen blij van wordt, daar gaan we voor! We hebben een enthousiast eigen DJ team met professionele DJ’s van verschillende leeftijden en met verschillende stijlen. We hebben dus (bijna) altijd een passende DJ voor je binnen ons team. En dat is zeer belangrijk.

De klik met de DJ moet er zijn

Een andere reden is dat we alleen draaien op feesten wanneer we zeker weten dat we goed passen bij het publiek. Hoewel we allround zijn, over uitstekende muziekkennis beschikken het mooi mixen als een “must”zien en vele stijlen kunnen draaien, zullen we niet zomaar een DJ sturen. De wensenlijst en voorgesprekken bepalen hoe en vooral met welke DJ we jouw feest tot een succes gaan maken.

Een plaatje draaien kan iedereen, maar een strakke set mixen, het publiek aanvoelen en je brede muziekkennis gebruiken om de dansvloer vol te krijgen, dat is maar aan weinigen besteed.

Wij doen graag geheel vrijblijvend een aanbod en een voorgesprekje. Je ontvangt direct bericht en dezelfde dag een scherpe DJ offerte.


Wat kun je verwachten van Boek je DJ?

 • Ervaren Allround DJ’s maar ook specialisten van disco tot house)
  Je krijgt altijd en ervaren DJ die past bij jullie smaak en wensen.
 • Alleen het beste is goed genoeg.
  Een prachtige lichtshow en apparatuur.
 • Verlichte DJ Booth
  De DJ staat achter een prachtige DJ booth met verlichting,
 • Eigen Event Manager
  Onze Event Manager regelt alles voor je. Handig toch?
 • Wensenlijst
  Voorbereiding is alles! De wensenlijst en voorgesprekken zijn inbegrepen.
 • Afstemming met Horeca
  We stemmen alles af met de locatie waar we gaan draaien. Service!
 • Non-Stop draaien
  We draaien de hele avond, zonder pauze. Geen sets dus.
 • Reserve DJ
  Just in case! Er is altijd een reserve DJ beschikbaar. Fijn te weten.
 • Op- en afbouw
  Opbouwen, afbouwen, vervoer en BTW. Alles is bij de prijs inbegrepen.

DJ Boeken?

Onze ervaren DJ’s verzorgen een complete show inclusief licht en geluid al vanaf € 395,-

OFFERTE

Onze Dj’s zijn jouw succes

Onze DJ’s hebben meer dan 15 jaar ervaring met draaien en zorgen elke keer weer voor een geweldig feest. Op jouw feest voelt de DJ aan welk nummer moet worden gedraaid; wij voelen dat aan en zorgen voor een volle dansvloer. En dat wil je! Wij luisteren goed naar wat je wilt: je geeft aan wat je wensen zijn voor de feestavond en wij regelen de rest. Boek je DJ bij ons. We organiseren graag een feest om nooit te vergeten!

Een DJ boeken doe je bij Boek je DJ.


Direct contact via Whatsapp? Dat kan!

Klik op het logo.

contact met Boek je DJ kan via whatsapp

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

💡
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafé maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

💡
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien op💍Bruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.