Jouw verjaardags DJ

Boek de beste DJ voor jouw verjaardag

Jouw verjaardags DJ

verjaardag 13 feb. 2023

Binnenkort jarig? Of een jubileum, of gewoon wat te vieren? Geef hieronder aan in welke leeftijfscategorie je zit en wij zorgen voor een DJ die perfect bij jou en je publiek past.

Ik ben bijna jarig en ik word....klik maar!
Prima recensies en een zeer betaalbare verjaardagsDJ

Een feestje geven is altijd leuk, maar hoe maak je het nou écht onvergetelijk? Juist ja, met een geweldige DJ natuurlijk! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, of je 20,30,40 of 50 wordt, een jubileum viert of een geweldig  bedrijfsfeest gaat vieren, de juiste DJ maakt het verschil tussen een standaard feestje en een knalfeest waar nog lang over nagepraat wordt.

Maar hoe vind je nou de perfecte DJ voor jouw feestje? Boek je DJ heeft het antwoord! Wij bieden een ruime selectie van professionele en ervaren DJ's die jouw feestje gegarandeerd tot een succes maken.

Onze DJ's zijn niet alleen muzikaal zeer getalenteerd, maar ook echte entertainers. Ze weten precies hoe ze het publiek moeten bespelen en kunnen moeiteloos de juiste sfeer creëren. Van dansbare hits tot rustige achtergrondmuziek, onze DJ's draaien het allemaal.

Maar Boek je DJ biedt meer dan alleen DJ's. Wij verzorgen ook de volledige technische ondersteuning, van geluidsinstallaties tot verlichting. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kan je volop genieten van je eigen feestje.

En het beste van alles? Onze service is zeer betaalbaar en op maat gemaakt voor jouw specifieke wensen. Bij Boek je DJ vinden we het belangrijk dat jij de perfecte feestbeleving krijgt, zonder dat je daarvoor de hoofdprijs hoeft te betalen.Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw feestje een onvergetelijke gebeurtenis met Boek je DJ! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw feestje onvergetelijk maken.

Topsaxofonisten, ook op jouw verjaardag!

Maar dat is niet alles.Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar).

Een uniek feestje

Wil je een unieke verjaardag of een speciaal feest of evenement organiseren? Kies dan voor de combinatie van DJ met een van onze talentvolle saxofonisten. Wij beschikken over 5 DJ’s en 4 saxofonisten; alle topteams die samen zorgen voor extra beleving bij jullie gasten. De saxofonist speelt mee met de Gooise DJ, ze bereiden samen een set voor maar de saxofonist improviseert er vaak op los en blaast samen met de DJ de lekkerste beats de zaal in.

Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Huur een Photbooth voor je verjaardag

Ben je op zoek naar een fotozuil voor je verjaardag ? Dan kun je terecht bij de Gooise Photobooth.

Er zijn verschillende Fotobooth pakketten met en zonder printoptie maar altijd met de mogelijkheid om onbeperkt digitale filmpjes en foto’s op te slaan.

Gooise Fotobooth | De leukste fotobooth van ’t Gooi
Wilt u een fotobooth huren dan bent u bij de Gooise Fotobooth aan het juiste adres. Een prachtig verlichte luxe fotobooth met printer.

Verjaardagen, kies er maar eentje!

DJ voor je Sweet Sixteen Party
Een Sweet Sixteen-feest is een belangrijke mijlpaal voor iedere tiener en de muziek op zo’n feest is erg belangrijk. Een goede DJ kan ervoor zorgen dat het feest een groot succes wordt. In dit artikel zullen we bespreken welke muziekgenres en bands in Nederland populair zijn en hoe een gespecialisee…
DJ voor je 20e verjaardag
Een verjaardag is altijd een bijzondere gelegenheid, en als je 20 wordt is dat een mijlpaal die je zeker niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Bij een feest hoort natuurlijk goede muziek en daarvoor kun je het beste een ervaren DJ inhuren. Maar welke muziek moet er eigenlijk gedraaid worden
DJ voor je 30e verjaardag
Je wordt 30 (of iets in die buurt) en je wilt graag een feest organiseren om deze mijlpaal te vieren. Een DJ inhuren is dan natuurlijk een goed idee! Maar waar moet je op letten bij het boeken van een DJ? In deze tekst geef ik je enkele tips waar
DJ voor je 40e verjaardag
DJ voor je 40e verjaardag
De klasse DJ voor je 50e verjaardag | Boek je DJ
DJ voor je 50e verjaardag
DJ voor je 60e verjaardag
Gefeliciteerd met uw 60e verjaardag! U wilt uw verjaardag vieren met wat leuke dansmuziek uit de jaren ’70 en ’80. Geen probleem, onze DJ kan allerlei muziekgenres uit die tijd draaien, zoals disco, funk, soul en rock. U kunt uw favoriete nummers aanvragen en de DJ zal zijn best doen

Gooise DJ (@gooisedj) • Instagram photos and videos
68 Followers, 104 Following, 27 Posts - See Instagram photos and videos from Gooise DJ (@gooisedj)

Gooise DJ

Bij de Gooise DJ boekt u eenvoudig de perfecte DJ voor uw bruiloft, feest of partij in ‘t Gooi. Op zoek naar een DJ in ‘t Gooi? Dan zit u bij de Gooise DJ helemaal goed.

Welkom bij de Gooise DJ | voor een spetterend feest in ’t Gooi
De Gooise DJ staat garant voor een geweldige DJ show in ’t Gooi inclusief licht en geluid. Voorgesprek en wensenlijst zijn standaard.

Tags

Gooise DJ

De Gooise Dj voor een feest met klasse. De Gooise DJ draait op bruiloften, feesten en evenementen. De recensies en ervaring spreken voor zich. De Gooise DJ verzorgt een complete DJ show.