Boek je DJ ook voor Gala's en Liefdadigheidsevenementen

Boek je DJ biedt een uitgebreide service voor het organiseren van gala's en liefdadigheidsevenementen, inclusief licht, geluid, podia, verlichte dansvloeren en aankleding in een thema.

DJ ook voor Gala's en Liefdadigheidsevenementen

Uw gala, uw feest!

Een stijlvol feest met klasse DJ

Bij een gala of kerstfeest wilt u natuurlijk een top DJ en goede variatie in de muziek. Zo nu en dan dansen is leuk, maar tegelijkertijd moet elke gast zich op zijn gemak voelen op het feest. Met een allround DJ wordt het afwisselen van muziekgenres eenvoudig tijdens uw gala of bal.

Als allround DJ's zorgen wij voor een swingende sfeer op ieder feest. We nodigen uit tot dansen en passen ons graag aan uw programma aan. Wilt u een KING&QUEEN-verkiezing of heeft u andere gala-elementen? Geen probleem!

Ook maakt het voor de locatie niet uit waar het gala plaatsvindt. Met onze DJ-shows kunnen we zelfs de meest saaie locatie omtoveren tot een ware balzaal.

Evenementenservice op maat

Evenementenservice op maat

Ieder event is uniek. Boek je DJ biedt maatwerk entertainment inclusief alle zaken die nodig zijn om er een feest van te maken, zoals de drive-in show, de geluidsinstallatie, de verlichting en de special effects.

Boek je DJ biedt een uitgebreide service voor het organiseren van gala's en liefdadigheidsevenementen, inclusief licht, geluid, podia, verlichte dansvloeren en aankleding in een thema. We leggen graag uit hoe Boek je DJ u kan helpen bij het plannen en uitvoeren van een succesvol gala of liefdadigheidsevenement met behulp van de verschillende diensten die we bieden.

DJ voor Gala's en Liefdadigheidsevenementen

Het Complete Traject van Boek je DJ

  1. Bedrijfsfeesten en Evenementen: Bij Boek je DJ kunt u terecht voor het organiseren van bedrijfsfeesten en evenementen, zoals productlanceringen, themafeesten en speciale gelegenheden. Ze zorgen voor een naadloze integratie van muziek, licht en aankleding om van uw bedrijfsfeest een belevenis te maken.
  2. Productlanceringen: Creƫer een onvergetelijk evenement bij het lanceren van een nieuw product met de hulp van Boek je DJ. Hun expertise in entertainment en aankleding zal uw productlancering tot een groot succes maken.
  3. Thema-ideeƫn voor uw Bedrijfsfeest: Boek je DJ biedt een scala aan thema-ideeƫn voor uw bedrijfsfeest, variƫrend van een futuristisch sci-fi-themafeest tot aan evenementen rondom SAIL Amsterdam 2025.
  4. Bruiloft DJ met Saxofonist: Geef uw bruiloft een unieke en onvergetelijke ervaring door een DJ met saxofonist in te huren. De combinatie van een DJ en live saxofonist zorgt voor een bijzondere sfeer en maakt uw bruiloft onvergetelijk.
  5. Topsaxofonisten: Boek je DJ werkt samen met enkele van de beste saxofonisten in Nederland, die uw evenement een extra dimensie kunnen geven met hun virtuoze spel en aanwezigheid.
  6. Gepersonaliseerde Ansichtkaarten met de Gooise Photobooth: Voeg een extra element van plezier toe aan uw evenement door het creƫren van gepersonaliseerde ansichtkaarten met de Gooise Photobooth. Uw gasten zullen genieten van de mogelijkheid om direct mooie foto's te printen als aandenken aan uw feest.
Galafeest met Boek je DJ

Usecases

Met trots kunnen we zeggen dat we door de jaren heen de go-to partner zijn geworden voor het organiseren van kerstgalaā€™s voor enkele leuke, grote, kleine en prestigieuze bedrijven, zoals bevoorbeeld ICS. We draaien ook regelmatig op de feesten van QMusic.

Als dƩ specialist in evenementenplanning zijn we niet alleen uw ideale partner als gala DJ, maar ook voor liefdadigheidsevenementen. Bijvoorbeeld, als allround DJ kunnen we met vele stijlen uit de voeten.

Onze jarenlange ervaring in het organiseren van high-profile kerstgala's voor topbedrijven maakt ons tot een betrouwbare keuze voor elk type evenement. We zijn dan ook bijzonder enthousiast om opnieuw het kerstgala voor bijv. de Blijfgroep in Amsterdam te mogen organiseren.

Met onze bewezen expertise en passie voor het creƫren van onvergetelijke momenten, beloven we weer een evenement dat alle verwachtingen overtreft.

Kies voor de leukste in de branche en ervaar een gala of liefdadigheidsevenement als nooit tevoren met onze allround DJ- en eventservices.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten? Wij vertellen je graag hoe we je gala samen kunnen organiseren en onvergetelijk kunnen maken.
Boek je DJ biedt verschillende uitgebreide pakketen die we aanpassen aan de gelegenheid. We gaan er alles aan doen om uw gala of liefdadigheidsevenement tot een onvergetelijk succes te maken. Van het selecteren van de perfecte DJ en het aanbieden van thema-ideeƫn voor uw feest tot het verzorgen van licht, geluid, podia, verlichte dansvloeren en aankleding in een thema, Boek je DJ heeft alles in huis om uw evenement te laten schitteren.

šŸ’”
Neem contact op met onze event managers voor professioneel advies en laat onze DJ's je Gala of Evenement naar een hoger niveau tillen. We staan klaar om u te helpen.

Veelgestelde vragen over een Gala DJ

Wat voor soort muziek draaien de allround DJ's op een gala of kerstfeest?

Allround DJ's zorgen voor een gevarieerde mix van muziekgenres om aan de smaak van alle gasten te voldoen. Ze kunnen zowel langzame nummers als uptempo hits draaien, afhankelijk van de sfeer en het publiek.

Kan de DJ zich aanpassen aan specifieke programma-elementen?

Ja, de DJ kan zich aanpassen aan uw specifieke programma-elementen. Geef deze informatie van tevoren door, zodat de DJ hier rekening mee kan houden en de muziek en presentatie hierop kan afstemmen.

Hoe lang van tevoren moet ik de DJ boeken voor een gala of kerstfeest?

Het is aan te raden om de DJ zo vroeg mogelijk te boeken om zeker te zijn van beschikbaarheid. Houd er rekening mee dat DJ's tijdens bepaalde perioden, zoals de feestdagen, extra gewild kunnen zijn en hun agenda snel vol kan lopen.

Direct contact via Whatsapp? Dat kan!

contact met Boek je DJ kan via whatsapp

Maak gratis kennis 

met de DJ van je Gala

Vertel me meer

Klanten schrijven over ons:

We hebben een super feest gehad!

We hebben ontzettend genoten van ons feest. Jullie hebben ons feest echt een extra dimensie gegeven. Echt bedankt, jullie waren super. Zo leuk dat er een saxefonist bij was. Ook wist de dj, precies de goede muziek te draaien om iedereen de dansvloer op te krijgen.Marjolein en Hein
29 april 2023

šŸ’”
Het was ook echt een leuk feest met geweldige gasten, van alle leeftijden. Leuk dat jullie zo genoten hebben, daar doen we het voor! 

Een top avond

Voor ons jubileumfeest op 1 april hebben wij 2 DJ's geboekt, Nick en Tom. Alles was prima geregeld, wij hadden echt goed informeel contact en ondanks dat Boke je DJ overbezet was voor zaterdag 1 april is het toch gelukt. Wij wilden namelijk niet het standaard repertoire van een huwelijk of feestcafƩ maar juist een mooie mix van dance, EDM en house. Uiteindelijk hadden wij precies wat wij wilden, Tom speelt House en Nick ook melodic techno en samen namen zij onze gasten door een mooi reis van bekende nummers, oude tijden, mooi gemixed in hun eigen beats en ritmes, en ook pure dans en klassiekers. Het was top.

Frederik
1 april 2023

šŸ’”
Wat een fijne review en wat mooi dat ons DJ duo Nick en Tom zo lekker gedraaid hebben bij jullie. Dank je wel en op naar het volgende feest!