Bruiloft Muziektrends: Wat is Hot en Wat Niet voor 2023

Als ervaren bruiloft DJs bespreken we de nieuwste bruiloft muziektrends, populaire nummers en unieke entertainmentopties voor 2023.

Bruiloft Muziektrends: Wat is Hot en Wat Niet voor 2023

Bruiloft & Muziek de trend voor 2023

De muziek op je bruiloft is een echt cruciaal element om de juiste sfeer te creëren en je gasten te laten genieten. Maar vooral het bruidspaar moet genieten. Zo hoort het! Als ervaren bruiloft DJs geven we vraag advies en bespreken we de nieuwste bruiloft muziektrends, de populaire nummers en de unieke entertainmentopties voor 2023.

Ontdek hoe we bij Boek Je DJ bruidsparen helpen om hun bruiloft zo aan te passen dat iedereen aan bod komt, en dat het thema van de avond centraal blijft staan voor op deze jullie onvergetelijke dag. Jullie smaak muziek, maar op een manier die iedereen aanspreekt.

De nieuwste muziektrends voor bruiloften in 2023

De nieuwste muziektrends voor bruiloften in 2023

Maar wat zit er in het vat? Het komende jaar belooft een spannende mix van nieuwe en klassieke muziektrends voor bruiloften. Hier zijn enkele van de meest populaire trends die we spotten en die je kunt verwachten op bruiloften:

 1. Live muziek en DJ combinaties:
  Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om live muzikanten en DJ's te combineren voor een dynamische en unieke muzikale ervaring. Een DJ met een saxofonist is bijvoorbeeld een populaire keuze om een extra dimensie aan de feestvreugde toe te voegen. Maar denk ook eens aan een band. Coverup is een hele leuke optie.
 2. Echt gepersonaliseerde DJsets:
  Bruidsparen geven steeds meer de voorkeur aan op maat gemaakte DJ sets en speellijsten die hun persoonlijke smaak en liefdesverhaal weerspiegelen. Boek Je DJ kan helpen bij het samenstellen van de perfecte afspeellijst, aangepast aan de wensen en het thema van het bruidspaar.
  We zijn geen "Spotify speaker " uiteraard, maar we maken we bereiden alles wel uitstekend voor en nemen jullie wensen mee in de DJ set.
 3. Terugkeer van klassiekers:
  Ondanks alle nieuwe muziektrends blijven klassieke hits en romantische ballads een belangrijke rol spelen op bruiloften. Nummers zoals de 25 mooiste liedjes voor de openingsdans blijven populair en voegen een vleugje nostalgie toe aan de feestelijkheden.
 4. Thematische bruiloft feesten:
  Bruidsparen kiezen steeds vaker voor themafeesten die passen bij hun persoonlijkheid en interesses. Van retro tot modern, een themafeest kan de bruiloft extra speciaal en onvergetelijk maken. Boek Je DJ kan de muziek naadloos laten aansluiten op het gekozen thema.
 5. Internationale invloeden:
  Met de groeiende diversiteit van bruidsparen komen er ook meer internationale muziekinvloeden op bruiloften. Het is belangrijk om een DJ te kiezen die bekend is met verschillende muziekstijlen en culturen, onze DJ's hebben vaak er met het draaien op multiculturele evenementen.Informeer naar de details.

Populaire nummers en entertainmentopties voor 2023

Naast de nieuwste trends zijn er ook enkele populaire nummers en entertainmentopties die je kunt overwegen voor je bruiloft in 2023:

 1. Dance classics:
  Feestgangers houden van dansvloerhits die iedereen aan het bewegen krijgen. Overweeg een Dance Classics Party om je gasten te laten dansen op tijdloze hits.
 2. Interactieve entertainment:
  Interactieve opties zoals een fotobooth zijn populair op bruiloften omdat ze gasten een leuke en unieke ervaring bieden die ze kunnen delen op sociale media.
 3. Live optredens:
  Naast DJ's zijn live optredens, zoals bands en saxofonisten, een geweldige manier om een extra dimensie toe te voegen aan je bruiloftsfeest.

Uitgebreid voorgesprek bij Boek Je DJ

Bij Boek Je DJ begrijpen we dat elk bruidspaar uniek is en andere wensen heeft voor hun bruiloft. Daarom vinden we het belangrijk om een uitgebreid voorgesprek te voeren om jouw muzikale voorkeuren en verwachtingen te bespreken. Tijdens dit gesprek krijgen we een duidelijk beeld van jullie wensen, zodat we de perfecte DJ en muziekstijl kunnen selecteren die passen bij jullie specifieke evenement. Een goed voorgesprek zorgt ervoor dat er geen verrassingen zijn op de grote dag en dat je kunt genieten van een soepel verloop van de muziek en het entertainment.

Elegantie en klasse op je bruiloft met Boek Je DJ

Bij Boek Je DJ streven we ernaar om een elegante en stijlvolle sfeer te creëren op je bruiloft. We zijn professionele muzikanten die weten hoe we een bruiloft klasse kunnen geven zonder het te laten lijken op een carnavalsoptocht. Onze DJ's en muzikanten zijn ervaren en getalenteerd, met een uitstekend gevoel voor de juiste muziek en het juiste moment. We weten hoe we ons moeten aanpassen aan de sfeer en energie van het evenement om een verfijnde en onvergetelijke ervaring te creëren voor jou en je gasten. Met Boek Je DJ kun je er zeker van zijn dat je bruiloft de perfecte balans heeft tussen plezier en elegantie, waardoor het een feest wordt om nooit te vergeten.

Topsaxofonisten

Topsaxofonisten

Bij Boek je DJ werken we met verschillende topsaxofonisten. Zo is er bijvoorbeeld Gijs, bekend van DJ Bakermat. Gijs is een zeer getalenteerde saxofonist die de hele wereld over reist, maar Gijs is ook te boeken via Boek je DJ (* indien beschikbaar). Onze DJ’s en saxofoon spelers kennen elkaar en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Ze dagen elkaar uit op het podium. De zaal gaat gegarandeerd plat. Een vette DJ mix met Saxofoon klanken, dat is pas een feest. Of je nu Franklin, Gijs (bekend van Bakermat),  Peter (bekend van Candy Dulfer), Erwin of Miklos als saxofonist hebt, het wordt een geweldige happening.

Wij willen jullie graag helpen bij het vinden van de best passende DJ en het organiseren van een geweldig feest. Dus kom je er niet uit met onze website, laat het ons weten.

De trend in bruidsmuziek voor 2023

Jullie bruiloft; het kiezen van de juiste muziek voor je bruiloft in 2023 is essentieel voor een onvergetelijke ervaring. Overleg altijd goed met ons, laat weten wat jullie wensen zijn. We zijn als DJ creatief maar draaien altijd met jullie muziekwensen als leidraad. Met onze Boek Je DJ's expertise en persoonlijke benadering kun je er zeker van zijn dat de muziek op je bruiloftsfeest perfect aansluit bij jullie wensen en de nieuwste trends.

Maak gratis kennis 

Kijk of je Bruiloft DJ bij je past

Vertel me meer

Veel gestelde vragen over het boeken van een DJ

Op wat voor soort feesten draaien jullie DJs?

Onze DJ's draaien opđź’ŤBruiloften, 🎉Bedrijfsfeesten, 🎂 Verjaardagen, 👩‍⚕️Promotiefeesten, 🌴Themafeesten, 🚀Productlanceringen, grotere Evenementen en op 🤵 Gala's 

Wat kost het boeken van een DJ?

Je DJ bepaalt de sfeer, dat moet een professional zijn. Dat zijn wij, maar bij ons hoef je ook echt geen duizenden euro's uit te geven. Onze prijzen zijn scherp en fair en we bieden echt waar voor je geld. Met onze rekentool kun je direct zelf je indicatieprijs berekenen.

Welke muziek draait de DJ?

Onze DJ's zijn ervaren professionals en allround. Maar ze hebben ook specialiteiten. Op basis van je wensenlijst selecteren we de DJ uit ons team die het beste bij je past.